torsdag 7. oktober 2010

Barcelona, denne helgen.




Jeg gleder meg sånn!

I morgen setter vi oss i bilen og kjører mot nord, og Barcelona. Helgen skal oppleves i denne praktfulle byen, som jeg hittil bare har lest om, hørt om og sett på bilder! Nå skal jeg dit. Og fra Tromsø kommer gode venner som etterpå blir med tilbake til Alfaz for å bo hos oss en hel uke. Gode venner som kjenner byen godt, og som skal ta oss med på alt det man bare må se i Barcelona.


Jeg blir nok stille her på bloggen denne helga, men borte blir jeg ikke.

Alt godt fra Eirin

Alt du har, listet opp!


Har du noen ganger gjort deg tanker om hvilke goder du har? Og nå tenker jeg ikke på gods og gull og penger på bok. Ei heller familie og venner, ikke hobbyen eller jobben din engang. Jeg tenker på de gode ressurser som finnes i deg, og som du kan bruke og utvikle hver dag.

For en tid tilbake fikk jeg en notatblokk, en sånn som du får på butikken du handler på, fra en venn. Her var det skrevet SPONTANITET og TOLERANSE på de to øverste linjene. Beskjeden var klar; jeg har nå startet på en liste over de goder jeg mener du innehar, fortsett selv med de du kan komme på. Og ikke vær beskjeden. Selv om du ikke tror det, eller har hørt andre si det, eller ser det, så har du alle verdens gode ressurser i deg selv.

Jeg ble både glad og forventningsfull og gikk til oppgaven med en blanding av ærefrykt og takknemlighet. Så våget jeg meg frampå med RAUSHET, TAKKNEMLIGHET, GLEDE, KJÆRLIGHET, TRO…. Og jeg tror jeg kommer til å holde på en stund. Her er det god plass på listen, og gleden over å oppdage ressurser jeg bare kan begynne å benytte meg av er deilig!
Kunne dette være noe for deg også? Det gir helt garantert en god opplevelse.

Alt godt fra Eirin.  :-)

onsdag 6. oktober 2010

På plass igjen i Blogglandia.


Jeg er akkurat kommet hjem igjen til Spania etter andre NLP-coach samling i Oslo. Og for å gi et godt svar på det spørsmål jeg stilte i forrige innlegg, JA coching kan absolutt være noe!  
Dette har vært gode måneder for meg, og jeg føler at jeg har lært mye. Det lar seg ikke fortelle i et innlegg, men det vil nok skinne igjennom i det jeg vil dele i tiden som kommer.
Av og til har jeg hatt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har blogget og holdt Med Hjerte bloggen à jour. Men da jeg begynte å blogge bestemte jeg samtidig at dette skal være noe jeg gjør av ren glede og av behov. I mange uker nå har en ny tilværelse i Spania, og livet som student hatt førsteprioritet og bloggen har stått der ustelt og uten tilsyn. Og dårlig samvittighet, det synes jeg å huske å ha ment noe om før. En styggedom! 

For på samme måte som vi mennesker alltid kan starte på nytt og aldri går ut på dato, tar jeg nå fatt på mitt bloggeliv igjen. Det er med glede og forventning jeg ser fram til å dele og få. For det å ha blogg, er for meg, også det å lese hva dere andre har skrevet og få av deres kunskap og glede. Jeg ser virkelig fram til å igjen ta del i hva dere styrer med, og hva dere tenker.

En stor takk for innlegg, e-poster og meldinger fra gode bloggvenner som har vært bekymret for meg i mitt fravær, og en stor klem til deg som nå leser bloggen min igjen.
Alt godt fra Eirin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...