mandag 31. januar 2011

Det gode liv?

 Tegningen er lånt hos student.liu.se

Jeg koser meg virkelig med det å være student. Jeg er nok en evig student. Evig student i betydningen at jeg hele tiden vil lære noe nytt, alltid vil være underveis mot noe, mot ny kunnskap og innsikt.

Mens jeg sitter her med lekser kjenner jeg at andre og nye prosjekter bobler i meg og vil ut. Det ene leder til det andre. Her må jeg holde fokus og sette på vent. Det er jeg ikke god til. Men det nye skal få ligge der og gjære, vokse seg stort og tvinge seg på. Jeg gjør meg notater, tegner tankekart og leker med ideene. Da kjenner jeg at jeg lever, da gir livet mening.

Mandagstanker fra studenten som må ha prosjekter på gang...hele tiden.

Finnes det flere evige studenter der ute?

Alt godt fra Eirin

fredag 14. januar 2011

Ja takk, begge deler!

En god nordnorsk sommer!

Og en spansk en!

Solen skinner over Spania denne uken, her er for tiden som en meget god nordnorsk sommer. Rundt 20 grader på dagtid, nesten litt for varmt i solkroken, og passe kjølig for en kveldstur på kvelden. Men lyse sommernetter er det jo ikke.

Jeg er begynt å se hjemover igjen. Det er en naturlig ting, har jeg hørt. Nå går det jo mot sommer, og da skal vi hjem igjen. Men først skal jeg nyte denne våren. Nyte muligheten for turer og trening. Spise godt og være en venn.

Alt godt til deg der du er, i vinterland eller i solen.

Eirin


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...