søndag 21. august 2011

For akkurat et år siden.

Altea


"Eirin Bjørnstad
oppdager Spania, litt etter litt. I dag Altea. En sjarmerende gamleby med en orm av små trange gater som ledet opp til en topp og en kirke med blå kuppel. Her er et yrende liv på kvelden med caféer, butikker og salgsboder. Og 28 grader kl 23.00. Må klype meg i armen, jeg skal bo her et år! ;-)"



Dette er hentet fra Facebook for akkurat et år siden! I tre dager hadde jeg bodd i Spania, mitt nye land for et år. Dette var mitt første møte med Altea som etterhvert skulle bli den byen jeg dro til hver tirsdag for tapas og venneprat.
Jeg har lyst til å samle ord og bilder etter annerledesåret. Det å bo i utlandet var en fantastisk ting å gjøre, jeg vil hente opp minner og de gode inntrykk når jeg måtte trenge dem.
Og jeg sier det igjen, hvis du bare lurer littegranne på om du skal gjøre noe lignende, gjør det! ;-)
Alt godt fra

Eirin












lørdag 20. august 2011

Dagen i dag.


Da er ferien over og jeg er tilbake i byen etter Spania og Senja. Jeg har planer og prosjekter på gang og gleder meg til høsten og Tromsølivet igjen.

I dag har jeg jobbet ivrig og tatt tilbake verdens flotteste Arbeidsrom. Det har vært noens hjem i et år mens vi var i Spania, og så fikk gutta disponere det til data/brødre bule i sommer. Nå er gutta på plass i Kristiansand og Volda og mor får tatt kontroll over sine enemerker igjen.

Utsikten fra andre etasje er upåklagelig! Byen ligger der for mine føtter. Jeg ser Ishavskatedralen og Tromsøbrua. Jeg ser fjellheisen gå opp og ned. Jeg ser Hurtigruta komme og gå, og der tror jeg jammen meg at badebåten Vulkana er på vei sørover med dagens heldige gjester.

Sitter godt gjør jeg også. Jeg har nemlig overtatt ene studentsønns dyrkjøpte kontorstol. En stol av et helt annet kaliber enn min gamle som jeg nå har gitt videre til min datter. Rang og orden må det være.

I tillegg er det sommer i nord og himmelen har godværsskyer på.

Sånn er min dag i dag.

Alt godt fra Eirin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...