fredag 23. desember 2011

Vi har glemt noe viktig

 Sent i går kveld gikk det opp for oss at vi rett og slett hadde glemt å kjøpe juletre. Rett nok hadde vi snakket om det, sett selgerne utenfor butikken, og bestemt hvor i 'nystua' det skal stå. Men derfra til å bare gjøre det, se der gikk det ingen kobling.

Selv har jeg et barndomsminne om at pappa et år var i en lignende situasjn og måtte kjøpe en stamme og borre inn grener i den. Kan ikke huske at det ødela julen for oss ungene, men kan jo ikke snakke på vegne av min mor.

I Spania i fjor hadde vi en søt liten variant av sorten. En meter bast kjegle med innebygget lyssystem. Fungerte som bare det.

Jul i Spania i fjor.


Etter at jeg la ut fadesen på Facebook har det strømmet på med gode tips og råd og trøstende meldinger om hvor i byen de ennå står og selger. Regner derfor med at også i det Bjørnstadske hjem vil stjernen skinne i toppen i år, for å si det sånn.

Nå vil jeg ønske alle en god jul med glade følelser og tid til ettertanke.

Alt godt fra Eirin.

mandag 12. desember 2011

Wunderlist, har du hørt om det?


I dag her jeg tipset om et smart vektøy på nybloggen min.


Har du noen ganger følelsen av at hodet er fullt av alt du skulle gjort, av planer du har lagt, og av avtaler som du vet er nært forestående. Kjennes det noen ganger som om alt et et eneste stort kaos, og orden en slags utopi. Selv sverger jeg til lister!

Jeg er litt av ei listeguri, om jeg må si det selv. Ikke fordi jeg er så strukturert og ordentlig av meg, nei snarere tvert i mot. Hvis tilværelsen ikke skal bli helt etter ’sjødragan i Berlevåg’ og livet som det ’faller seg’, så trenger jeg lister og planer. For meg er lister en helt vanlig del av hverdagen. De siste ukers flytting har krevd sine lister, jula har sine lister, alt som ikke blir prioritert midt i flyttingen skaper sine . Og så har du mathandlelista, julegavelista og lista for prosjekter på vent. Lista er lang, for å si det sånn. Og de er mange. Og ofte på papir, et eller annet sted.
Nå har jeg imidlertid funnet et verktøy for listefolk som meg selv.....
Se her for å se mer.
jeg setter stor pris på kommentarer og 'liker' fra dere medbloggere.
Alt godt i adventstia fra
Eirin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...