lørdag 11. august 2012

Grip dagen, eller bare øyeblikket.

Sommeren i Norge i år har ikke gitt de lange varme sommeropplevelsene som vi ser for oss at sommeren skal bestå av. Den har heller øvet oss opp i det å nyte øyeblikket og gripe dagen, helt konkret.

Her er et lite glimt av gode følelser og en kort liten stund med kaffekopp på terrassen. Om litt tar jeg en til. Og så skal jeg tenne bålet, jeg elsker bål!

Hva har du gjort i sommer?

fredag 10. august 2012

Endelig!


Så blir det endelig Senjatur og hyttehelg! Det er alt for lenge siden sist. Jeg gleder meg til freden, lave skuldre, god mat og selvpålagte bålvakter.

Vi bruker tre timer i bilen, hver vei. Jeg har en hemmelig teori om at hytter bare skal ligge en halv time, tre kvarter unna der man bor. Hva mener du om det? 

Sånn kan det gå...

Jeg har, i et forsøk på å rydde opp, gjøre enklere og komme på banen igjen, virkelig gjort det store. Jeg har slettet listen over flotte blogger jeg gjerne vil følge!

Hvis du leser dette og vet at jeg har fulgt deg før, eller vil at jeg skal følge deg, eller vet om en flott blogg jeg bare må følge, vær snill og gi meg tips om det. Så får jeg laget meg en ny liste. Jeg trenger din hjelp her. ;-)

torsdag 9. august 2012

Noe nytt på gang?


Kanskje legger du også i disse dager planer for neste halvår? Jeg har alltid likt denne tiden på året, nye tanker, nye planer og muligheten til nye opplevelser.

Har du det som meg, vil du hele tiden lære nytt, se mer og utvide livet?

Hva er nytt hos deg denne høsten? Ser du mot nye mål, du også...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...