tirsdag 11. mai 2010

Vårtur til København.


Torsdag reiser jeg til København for å besøke min venninne Lene. Hun er Københavner og skal vise meg byen sin. Vi har så mye på programmet, både i form av samtaler, mat og drikke, shopping, gåturer  og severdigheter at vi nok ikke får sovet så mye. Men hva gjør vel det!

Venninneturer er balsam for sjelen, og godt for dagliglivet på lang lang sikt. Jeg er velsignet med mange gode venninner og har tatt noen jenteturer både til nære og fjerne destinasjoner opp gjennom årene. Det trenger ikke være lange turen, vi fyller den med innhold vi jentene.

I København er jeg lovet 15 grader, og for ei Tromsøbærte er det nesten som sommer å regne. Jeg kjenner det i hver fiber i kroppen at jeg skal kose meg med hele meg. Utecaféer må det bli, hver eneste dag. Tenk å få leke litt med våren, også i år. Italiensk mat står på programmet på lørdag, mer synes vi ikke vi skulle planlegge. Det lover godt!

Så er det hjem til 17 mai, hvis jeg ikke blir askefast i Køben!

Alt godt fra Eirin
-som håper du også får reist litt på deg.


Bildet viser vakker vårstemning i København
foto: Lene Frandsen

11 kommentarer:

 1. ..det er klart du ikke skal bli askefast....rart med alle disse nye ordene som dukker opp..askefast..asketap..men du må nyyte i laangdrag vakre Køben..så arti for deg å få møte Lene....njuta livet...smask maritklem

  SvarSlett
 2. Ja, jeg var jo lige i København i går,- kørte mere end 600 km frem og tilbage for at se opera (du kan se det på min blog i dag). Der var bestemt skønt i København!

  SvarSlett
 3. Åh....hørtes bare helt hærlig ut...si meg er det Megan du skal besøke? Så bare at hun ventet besøk og skulle til Køben hun også:)
  Nyt turen:)
  Klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 4. Så herlig Eirin:) Jeg tenkte det var deg straks jeg så innlegget hennes:)) GØY:))
  Du får hilse, hehe.
  Klem:))
  Intuisjon er en fin ting:))

  SvarSlett
 5. Hei Eirin

  Så deilig det hørtes ut, da! Og med København i vårskrud, blir det sikkert en aldeles herlig tur. Kos deg, og hils til Megan; ho har skrevet så koselige kommentarer på bloggen min, og skriver selv så vakre, tenksomme tekster og innlegg på bloggen sin, at jeg er rent betatt. Dere passer sikert som venninner, kan jeg tanke meg, jeg ser dere for meg, med lange, gode samtaler over et glass vin eller tre...

  Mvh
  Janna

  SvarSlett
 6. Ja, du har rett, og det å ta slike skritt fullt ut, følge magefølelsen og tørre å gjøre litt ukonvensjonelle ting, opplever som oftest at man har blitt både rikere og klokere :-)

  Det hadde vært kjempetrivelig å møtes i Tromsø, vi er der ofte, og en tur på kafé for en matbit og en kaffetår - eller for den saks skyld et glass vin - hadde vært fantastisk moro. Det MÅ vi gjøre.

  Klem fra
  Janna

  SvarSlett
 7. Ih, hvor bliver det hyggeligt! ;-)
  Og med hensyn til at leve ufornuftigt, det skal vi bestemt i weekenden, hvis god mad, vin, gode samtaler, shopping og sight-seeing er ufornuftigt. Se, det synes jeg jo slet ikke det er! Tværtimod.

  Men ... Eirin, udecaféer vil altså være en smule ufornuftigt - det er ganske koldt her! ;-)

  SvarSlett
 8. Ha en trivelig tur med mye kos!
  Klem fra bestemor;))

  SvarSlett
 9. Jeg tror nok i kommer til at kose jer i København. Og udendørs servering skulle være en nydelse for en nordlænding som dig Eirin. Så Lene skal bare lige have et tæppe. I skal nok få det hyggeligt. Jeg kan garanterer dig Eirin, at Lene er rigtig god til at hygge og finde gode steder.
  (Insider viden..:0))

  SvarSlett
 10. God tur til Køben!
  Kos deg!
  Neida, du blir ikke askefast - og blir du det...så går det jo alltids en båt og en hurtigrute og sånt...

  Nyt våren!

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...