onsdag 6. oktober 2010

På plass igjen i Blogglandia.


Jeg er akkurat kommet hjem igjen til Spania etter andre NLP-coach samling i Oslo. Og for å gi et godt svar på det spørsmål jeg stilte i forrige innlegg, JA coching kan absolutt være noe!  
Dette har vært gode måneder for meg, og jeg føler at jeg har lært mye. Det lar seg ikke fortelle i et innlegg, men det vil nok skinne igjennom i det jeg vil dele i tiden som kommer.
Av og til har jeg hatt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har blogget og holdt Med Hjerte bloggen à jour. Men da jeg begynte å blogge bestemte jeg samtidig at dette skal være noe jeg gjør av ren glede og av behov. I mange uker nå har en ny tilværelse i Spania, og livet som student hatt førsteprioritet og bloggen har stått der ustelt og uten tilsyn. Og dårlig samvittighet, det synes jeg å huske å ha ment noe om før. En styggedom! 

For på samme måte som vi mennesker alltid kan starte på nytt og aldri går ut på dato, tar jeg nå fatt på mitt bloggeliv igjen. Det er med glede og forventning jeg ser fram til å dele og få. For det å ha blogg, er for meg, også det å lese hva dere andre har skrevet og få av deres kunskap og glede. Jeg ser virkelig fram til å igjen ta del i hva dere styrer med, og hva dere tenker.

En stor takk for innlegg, e-poster og meldinger fra gode bloggvenner som har vært bekymret for meg i mitt fravær, og en stor klem til deg som nå leser bloggen min igjen.
Alt godt fra Eirin

10 kommentarer:

 1. Heisann :-))
  Godt å ha deg tilbake :-))
  Jeg har tro på alt som kan hjelpe, men tror ikke alt kan hjelpe alle...sånn er det bare. Vi finner alle VÅRT, ikke sant...
  Jeg har ihvertfall det :-))

  Ha en flott dag videre, og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbage :)

  Så længe du følger dit hjerte, min ven, så farer du aldrig helt vild. Og så længe du blogger med hjertet, kommer jeg igen og igen for at læse dine kloge ord! ;-)

  Klem fra mig og efteråret

  SvarSlett
 3. Så godt å "se" deg igjen, har savnet deg skjønner du!

  Legg dårlig samvittighet på hylla eller langt inn i et skap. Du har rett; det er en styggedom!

  Det er med stor interesse jeg leser det du skriver om at vi mennesker alltid kan starte på nytt. Jeg skulle gjerne gjort det, men trenger et spart bak! Finner stadige unnskyldninger til å fortsette i det samme gamle sporet.

  Da blir det inspirerende å lese om de som virkelig startet på nytt. Håper at lesingen sår en spire hos meg...

  Ha fortsatt en fin dag i deilige Spania!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hyggelig å se deg tilbake her...
  Spennende opplevelser ser jeg!
  Nå blir det høstfjellet på meg, - igjen....

  SvarSlett
 5. Der er du endelig igjen, jeg har savnet deg og tankene dine. Det skal bli spennende å få høre litt mer om hva du har lært og hva du ønsker å gjøre videre. Du har jo blitt min store helt, som tør å følge drømmer.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Hjertelig, hjertelig, hjertelig velkommen tilbake; har savnet deg storligen, og ser med forventning fram til å lese mer om dine tanker om det gode liv i Spania, om din studenttilværelse og det du både opplever og lærer som student - og som coach har du sikkert noe å lære bort til oss som hungrer etter lærdom.

  Mvh og klem,
  Janna

  SvarSlett
 7. Det er dejligt at du lade høre fra dig igen. Og sikke et smukt billede:)
  Jeg vil helst læse blogs, der bliver skrevet af lyst, hvad enten der bliver skrevet flere gange om dagen eller med store pauser.
  God onsdag aften.

  SvarSlett
 8. Så utrolig hyggelig med ny lesning her inne - det har jeg savnet. Og det skal du KUN glede deg over, ikke få flisa dårlig samvittighet for :)
  Blogging må få lov til å gå i bølger, ettersom den helst skal gå i takt med livet.

  Kjekt å høre at NLP åpner nye dører.

  Stor pludrehanneklem

  SvarSlett
 9. Velkommen tilbake;) Sannelig skal man ikke ha dårlig samvittighet for en blogg, andre saker må gå foran;)..og det du driver med høres så spennende ut.
  Ha flotte dager mot helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Kjekt å høyra frå deg! Og sååå deiligt at du fyl hjarta!!! :)

  Eg har så lyst på ein ferie dit du er! Såg i arkivet ditt frå juni då du sakna sumaren! Og slik er det..det vart jo på et vis ikkje den sumaren me drøymde om i år, men nooo har du den rundt deg heile tida! Mmmm..nyt det!

  Kanskje eg kan få nokre tips av deg til ferieleilighet? ;)
  Send meg litt sol då! For du deler vel litt med oss i hauststormne og flommane?
  Nyt dagane! (heldiggris!!;) )

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...