tirsdag 15. november 2011

I dag er selve dagen... for EirinBjornstad.no


...og Eirin har gått med nevene i spenn. For å nesten sitere Knutsen og Ludvigsen. Det har vært en spennende dag og jeg som har født før syntes å kjenne igjen både det ene og det andre, uten at jeg skal gå i detaljer.

Men i dag er altså dagen kommet og jeg har lansert min nye blogg. En blogg jeg ønsker skal gi meg oppdrag og tilbakemeldinger. Her skal jeg skrive, slik jeg har gjort det lenge, og her tilbyr jeg meg å være coach for private og foredragsholder for bedrifter.

I dag, som en "bursdagsgave" ønsker jeg meg hilsner på dagen fra deg, inne på den nye bloggen min.

Og trenger du du min hjelp, må du ikke nøle med å ta kontakt. Takk for følge her, så langt, legg meg gjerne i blogglisten din også med den nye bloggen. Og så gleder jeg meg til å lese kommentarene dine også her.

Her finner du meg nå.

Alt godt til deg fra
Eirin

tirsdag 1. november 2011

Ny blogg

Jeg har jo holdt på en stund. 

Jeg vet det, det er år og dag siden sist jeg var her. I alle fall noen måneder. Hele tiden har jeg savnet å blogge, og hele tiden har jeg bært på en spennende hemmelighet. Det hører liksom med å skulle fortelle det her først, synes jeg. Her som jeg har delt gleder og sorger over lange tider.

Jeg skal snart flytte over på en ny blogg. En "kjøpblogg" for å si det rett ut. Jeg ønsker å bruke bloggen for å gjøre meg selv kjent som coach, blogger, journalist og foredragsholder. Intet mindre. Kan du føle den skrekkblandede følelsen det er å fortelle noe slikt for første gang? Kan du se for deg at jeg både smiler og sitter her med stivt blikk?

Så har jeg altså gjort det! Fulgt drømmen, tatt sats og hoppet ut i noe som skal bli meg i tiden som kommer. Og resultatet kan du få se 14. november, litt ut på dagen. Da skal jeg trykke på knappen og slippe babyen ut på nettet.

Jeg skal fortelle mer, og jeg håper du forteller meg hva du synes. Men nå ville jeg bare si det, fortelle det til mine venner i Blogglandia.

Ha en god og modig dag, der du er.

Eirin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...