fredag 14. januar 2011

Ja takk, begge deler!

En god nordnorsk sommer!

Og en spansk en!

Solen skinner over Spania denne uken, her er for tiden som en meget god nordnorsk sommer. Rundt 20 grader på dagtid, nesten litt for varmt i solkroken, og passe kjølig for en kveldstur på kvelden. Men lyse sommernetter er det jo ikke.

Jeg er begynt å se hjemover igjen. Det er en naturlig ting, har jeg hørt. Nå går det jo mot sommer, og da skal vi hjem igjen. Men først skal jeg nyte denne våren. Nyte muligheten for turer og trening. Spise godt og være en venn.

Alt godt til deg der du er, i vinterland eller i solen.

Eirin


7 kommentarer:

 1. Å guh...ja takk...skulle gjerne vært der du er nå...vi har fint vintervær i dag men denne vinteren er lang..med snø og kulde ifra midten av november....
  Nyt dagene Eirin, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Hei, og eit riktig godt nyttår til deg i solfylte Spania !

  Klart en skal ta med seg begge deler når ein kan få det :)

  Kos dokke masse framover og velkommen heim når den tid kjem.

  Petrineklem

  SvarSlett
 3. Dejligt at se dig tilbage igen. Jeg var faktisk inde på din blog i morges, fordi jeg undrede mig over, at jeg ikke havde set noget fra dig så længe. Når jeg kom til at tænke på det, så var det fordi du var en af de tre første til at kommentere på mit allerførste blogindlæg for et år siden, netop i dag.

  Der ser dejligt og varmt ud hos dig. Nyd det,- og så kan du jo glæde dig til de lyse nætter.

  SvarSlett
 4. Godt nytt år i solfylte Spania! Det ser virkelig herlig ut, og jeg trodde ikke en ville savne gamlelandet så fort...tror jeg kunne hatt flere år uten vinteren:)
  Kos deg i helga og nyt varmegradene! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Godt nyttår til deg i varmen. Du kommer vel tidsnok hjem igjen. Etter turen til Lofoten sist sommer så skjønner jeg godt av du kan lengte hjem av og til.

  Her ser vi bare frem mot våren, og jeg vet at den er der fremme en eller annen plass.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Bare nyt, og nyt og nyt.... Norge, vinter, kulde, snø, is, mørke, lys osv. kan du få neste vinter...Om du vil... Ha det godt !!

  SvarSlett
 7. Ja, nyt det mens du kan, for her hjemme er det bare kuldegrader, og jeg begynner å gå lei av det. Det beste ved det er at da får jeg brukt alt det jeg strikker!!!

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...