tirsdag 22. september 2009

Italiensk for nybegynnere.


Jeg har vært på min første kurskveld i italiensk, endelig! Det hele ble utsatt en uke fordi Daniele, læreren, måtte en tur til Italia på befaling fra sin mor. Daniele, som jeg så for meg i kåpa fra Milano og svarte støveletter, viste seg å være en mann. En smilende italiener med blondt hår i hestehale og dongeri. Og den italienske sjarmen som ethvert italiensk hannkjønn, uansett alder, synes å være i besittelse av, manglet heller ikke her hos læreren på italienskkurset. Vi lot oss sjarmere alle 18, femten kvinner og tre menn. Nå kan jeg fortelle deg hva jeg heter, og hvor jeg kommer fra. Og hvis du vil ha mer, kan jeg godt lese opp alfabetet for deg. Tl våren kan jeg sikkert bestille en god vin, og så kan vi få oss en god prat! Ciao!

Hvis du vil bli bedre kjent med Italia så anbefaler jeg nettsiden som mine venner, Anita og Kjetil bruker mye tid og kjærlighet på.  

http://www.dolcevita.no/

2 kommentarer:

  1. bra frue! Bloggen er slik du er, og slik håper jeg det fortsetter!

    SvarSlett
  2. Intet sted er som Italia <3
    Og hvis du vil ha oppskrift på nydelig italiensk pizza a la Steike Godt, kan det tenkes den finnes på gråpapir hjemme hos meg =)

    SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...