torsdag 3. februar 2011

Nå også med mat.


Jeg kan lese matblogger til øyet blir stort og vått, jeg klipper ut oppskrifter fra ukeblader, og jeg er ofte innom matprat.no. Når jeg er ute og spiser på restaurant blir jeg varm om hjertet og fjern i blikket når jeg får nytelse servert på fat. Gourmetmat er en lidenskap. Når jeg får den servert.

Selv er jeg mye bedre på de små flater. På hverdagsmaten og den lille festmaten. Lenge har det sittet langt inne og skulle dele gode oppdagelser på eget kjøkken, det blir liksom så puslete i forhold til matheltene mine. Derfor erklærer jeg herved at jeg fra denne dag vil bry meg midt opp på ryggen med å være ekspert på mat. Jeg vil dele de små og gode matretter som ble til, preget av stunden der og da, i fred og fordragelighet på mitt eget kjøkken.

Dagens oppskrift er basert på kalde asparges fra i går, litt ekstremt god spanskeskinke, noen valnøtter og litt klasseolivenolje. Stekes i stekepannen på svak varme. Salt og pepper etter smak. Serveres med en god bit Jarlsbergost for å døyve hjemlengselen, legges på et fat og nytes med noe godt i glasset.
En utmerket rett til både middag og kvelds.

Alt godt fra hverdagskokken.

Hva kan du anbefale?

Eirin

5 kommentarer:

 1. skulle ønske det var en "like-knapp" her inne :))

  skulle gjerne delt denne retten med deg.. høres himmelsk ut.. til og med hjemlengselen :))

  klæm :)

  SvarSlett
 2. Uhhhmmm, det lyder godt. Elsker mad! ;)

  SvarSlett
 3. Det lyder lækkert!

  Her står den på pasta med sea-food med hvidløg i lidt piskefløde og olivenolie.

  SvarSlett
 4. Hehe:)) Du er avansert i forhold til meg...tør ikke skrive hva jeg anbefaler!! Det blir i lukket forum!!
  Nyt kvelden i varmen, klem fra meg i nesten vårfornemmelse...men det går nok over...

  SvarSlett
 5. Hei du! Idag har jeg kikket nedover bloggen din og virkelig sett hvor koslig den er! Dessuten ser jeg at du er student, samtidig som du er med i klubben "blogger over 40" Den klubben er jeg også med i nemnlig..både student og 40 årsklubben altså..En ekslusiv, spennende og litt "utenomdetvanlige" klubb..lykke til videre, jeg følger deg..:-) Studentkollega

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...