mandag 5. oktober 2009

Fjærakunst


7 kommentarer:

 1. Flotte bilder Eirin! :-)

  Likte veldig godt at det ligger et skjult hjerte i vannet der.
  Opp ned.

  Nordnorsk fjære e flott fjære! :-)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder. Det rører seg mange skatter rundt oss når me berre klarer sjå dei. OG DU SER !

  SvarSlett
 3. vakkert...ja i fjæra finner jeg alltid masse fint og rart:-)

  SvarSlett
 4. Fjæra kan være spennende, og vannet "ditt" er jo krystallklart. jeg savner ofte å ha sjøen i nærheten. Blir det oppholdsvær i morgen skal jeg ta med kamera når jeg går meg en tur.

  SvarSlett
 5. ..åå jeg elsker å gå i fjæra..men så mye snø det var på forrige innlegg...og jeg blir glad når du blir glad av å besøke meg...
  ..det er i kjære trøndelag bildene er tatt..jeg er jo derfra men bor ved bergen..men lengselen til trøndelag er stoor..og trøndernaturgleden sitter i genene..sov godt min nye venn...

  SvarSlett
 6. Hei! Så koselig at du kom innom meg og skrev en koselig hilsen. Fint å møte nye her. Og så er vi jo nesten naboer! He he - iallefall tror søringene det... Åja, du kan glede deg stort til å få hund! Det er så deilig! Vi hadde først Maja i 14 1/2 år, det var stor sorg da vi mistet henne. Bare 9 dager etter at hun var død fikk vi hente Emma hjem, og det hjalp veldig på savnet. Emma er en gledespreder!
  Svigersønnen vår er forresten fra Tromsø, ja ikke byen da, men yttersiden av Kvaløya. Heter Tromvika der. Flotte og dekorative ting dou har tatt bilder av i fjæra. Spennende å rusle der. Hører på radio at dere har fått snø, som skaper kjøreproblem. Riktig så langt er det ikke kommet her, men vi vet hva vi har i vente. Ble jo en hel avnandling, dette, men nå skal jeg takke for meg. Ha det godt. Kommer sikkert innom igjen. Hilsen fra Harstad og fra Margit.

  SvarSlett
 7. Så nydlige fjærabilder!
  No fikk æ heimlængsel :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...