fredag 2. oktober 2009

Dronning Susi Q


Katten min har et relativt tydelig kroppsspråk. I går bare byttet hun ut sin faste soveplass, den beste stolen i stua, med varmekablene på badegulvet. Jeg skjønner at det går mot vinter, jeg synes i grunnen hun er tydelig. Et sted har jeg lest at hvis du vil ha den beste stolen i huset, ja da må du først jage vekk katta. Jeg liker denne overlegne kattestilen. Lar meg sjarmere av at jeg må gjøre meg fortjent til den sparsommelige kjærligheten kattedronningen her i huset gir. Liker at hun med største selvfølgelighet, og litt lettere overbærenhet gir klar beskjed når maten ikke står klar når hun kommer inn. Aner at hun himler med det eneste øye hun har, og er tydelig så det holder. Liker det, jeg. Tror jeg skal være litt tydelig i dag jeg også.
God helg til dere alle! ;-)

10 kommentarer:

 1. Katter er nok litt spesielle, og jeg er mer et hundemenneske. Har i sommer hatt et anstrengt forhold til katter, etter at de stadig grov opp mine blomsterbed og brukte de som do. Til slutt la jeg hønsenetting mellom alle planter, og det funket.

  Men vi har katt på jobb, han heter Anton og er en kjekk kar. Når jeg kommer på jobb og treffer på han, så smyger han seg mellom bena mine og "prater" til meg. Og jeg prater igjen. Jeg jobber på skjermet enhet på et sykehjem, så han har nok hatt en tøff oppvekst. Men de snakker mye om han og koser med han, d.v.s. det han tillater av kos. :-)

  SvarSlett
 2. Hei Hanne!
  Dyr er nok viktig i terapi, ja. :-)
  Jeg er både katte og hundemenneske. Om en måned får jeg en hund på for og gleder meg veldig!!
  Lurt tips med hønsenetting.
  ha en god dag, og ei nydelig helg!

  SvarSlett
 3. Hei og takk for besøket. Du må bare komme tilbake når du vil. Det var veldig hyggelig her hos deg og og jeg kommer snart igjen.

  Og jeg elsker både hund og katt. :) Akkurat nå har jeg hund, men oppvokst med katter.

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Ja, det var en go beskrivelse av en selvstendig katt...har ei sånn vi også...men så har vi en som koser og koser det han kan og mjauer og bråker værre en værst...hihihi...de har personlighet det skal være sikekrt:

  og ordrebekrftelsen under her er pujur...hahahaha..neste vittig

  SvarSlett
 5. Hei Emma!
  Takk for besøket og for kommentaren.
  God helg til deg også!

  ;-)

  SvarSlett
 6. Ja, Randi, katter er som oss, de kommer i alle varianter. har hatt kjærlige kosne katter som kan mjaue før. (Susi kan ikke det, hun æér. ;-) )
  Ble først litt skuffet over at katten var så "rar", men nå må jeg bare gi meg over og nyte dyret. Hun er en personlighet.
  God helg!

  SvarSlett
 7. Katter skal vi nok komme tilbake til.... Og hunder som står på ønskelista her i huset. Har lagt inn ein kommentar på bloggen min.
  Me "snakkast" nok !

  SvarSlett
 8. Har hatt katt og de er tydelige ja. Dyr generelt skal man ikke skimse av.Var en nydelig katt du hadde å. Jeg savner min Tutsi, hun forsvant sporløst for et år siden. Når endelig hun og Major var blitt venner. Har vurdert å få tak i meg en ny...får se. Tror Major kan bli litt bananas, han har nok glemt Tutsi.
  Riktig god helg til deg også, jeg skal på med regntøy og trampe en tur...
  Klem:)

  SvarSlett
 9. Kroppssråket kan si like mye som tusen ord. Og når dyrene ikke har vårt språk, er det kroppsspråket som teller.

  Ellers skal du hjertelig takk for din kommentar om Svalbard inne hos meg. Alle som har vært på svalbard har sine opplevelser og erfaringer. Noen sier aldri mer fordi de ble deprimert av mørketiden, mens andre knapt vil reise derfra.

  Vi hadde en kort stopp i Tromsø (4 timer) på vei hjem. En omvisning på SAS Radisson med middag i Rorbua. En fornøyelse å oppleve herlige utadvendte Tromsø.

  Fortsatt fin helg.

  Marit

  SvarSlett
 10. ..tuusen takk for hyggelig bursdagshilsen..det varmer....det høres så spennende ut når jeg leser profilen din..hva er det du skriver?? og hva jobber du med egentlig??..nysgjerrige miamor vet du....
  ..har feiret bursdag i dag med mamma, hennes venn og gode venner..trivelig!!..nå en liten rolig pc-stund før køya roper...klem

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...