fredag 16. oktober 2009

I dag drømmer jeg om Italia.Italia er mitt land når det kommer til drømmen om å bo ved Middelhavet. Folket, språket og maten tiltaler meg.
Dette bildet er tatt på stranda nedenfor promenaden i Castiglioncello, Toscana. Det du ser her er godt voksne damer som står og snakker om livet, mens gubbene sitter der oppe og ser på dine vakre damer.
Regine og jeg var to uker på sommerbesøk hos Anita og Idun som bodde i Castiglioncello en periode. To fantastiske uker som gav mersmak, og styrket vennskap. Det gjorde selvfølgelig også sitt til at kjærligheten til Italia bare ble større.
Det kjennes godt å være så heldig at jeg kan drømme om, og reise til, både Italia og Senja. "Ja takk, begge deler", som det sies at en klok liten bamse har sagt.

Med ønske om en god dag der du er, med dine drømmer og håp for framtiden.

Eirin

4 kommentarer:

 1. Min søster er helfrelst på Italia, mens jeg har aldri vært der. Men jeg har jo sett romantiske filmer derfra, så jeg kan drømme om å arve en drueplantasje. Kanskje i Liguria distriktet. Men plantasjen kan godt ligge i Toscana også. Jeg er ikke så nøye på det.

  SvarSlett
 2. Italia er faktisk et land jeg drømmer om å besøke! Jeg har aldri vært i "syden"..sikkert fordi jeg alltid har trekt mot hytta...med hund:) Men en dag skal jeg til Italia.
  Ha en flott drømmende fredagskveld:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Det er viktig å ha drømmer,
  - og din drøm om Italia høres god ut :-)
  Jeg har samme lengsel og drøm, bare til et annet land... Jeg elsker de greske øyene, og alt ved den greske kultur. Maten, menneskene,naturen. Jeg har som regel en tur til Hellas hvert år, og lever lenge på minnene.
  God helg Eirin :-)

  SvarSlett
 4. Så trivelig å se igjen bilder fra turen deres ned til oss. Vi hadde det hyggelig og hadde mange artige opplevelser.
  Litt mer om Italia finner du jo på Dolcevita.no, men det vet du jo ;-)

  Takk Eirin for ditt vennskap.
  Klem fra Anita

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...