mandag 26. oktober 2009

Mat i verdensklasse.




I dag har jeg lyst til å fortelle deg om en bedrift her i Tromsø som jeg har stor sans for. Både fordi jeg ikke kan få nok av det de produserer, og fordi de er et nydelig eksempel på det å følge drømmen sin, og se at den blir virkelig.
Halvors Tradisjonsfisk har fått verdiskapningspris, pris for god design på emballasjen  og mye annen ros og oppmerksomhet. Helt fortjent!
Søndag laget jeg klippfiskgryte etter oppskrift på pakken med Klippfisk av torsk som jeg kjøpte på Prix. Det ble et måltid jeg skal huske lenge, en søndagsmiddag som fikk 6 på terningen av både store og små.
Hvis du vil lese mer har de egen nettside og adressen gir jeg deg her; http://www.halvorsfisk.no/
Kanskje det er mulig å få din nærbutikk til å ta inn produkter fra Halvors? Vi fortjener gode råvarer vi som har havet som ressurs.
God middag!


Fra pakken med Klippfisk.

5 kommentarer:

  1. Klippfisk er nydelig og tenk på alle variasjoner man kan lage! Jeg elsker pestomarinert klippfisk. Mmmm...

    SvarSlett
  2. Klippfisk har jeg ikke smakt på lenge....tror jeg må kjøpe inn en pakke. Har en mann som kommer fra Finnmark og liker ikke fisk;-) men klippfisk og boknafesk...det liker han.7

    Så utrolig mange fine bilder du har tatt siden sist jeg var her inne.
    Engleen din var jo så søt:-)

    Håper dere fortsatt har fine høstdager

    SvarSlett
  3. Klippfisk er godt både i baccalao og vannet ut og trekt med lutefiskens tilbehør..
    Ha en fin kveld og klem;)

    SvarSlett
  4. Vilken bra bild. Härligt uttryck. Bra fångat :-)

    /Mats

    SvarSlett
  5. Hei du. Takk for koselig kommentar inne hos meg. Jeg blir like glad hver gang noen legger igjen noen ord, da finner jo jeg nye blogger også og her inne har jeg kost meg lenge nå. Tusen takk for titten.

    Ha en riktig fin uke videre.

    SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...