tirsdag 1. november 2011

Ny blogg

Jeg har jo holdt på en stund. 

Jeg vet det, det er år og dag siden sist jeg var her. I alle fall noen måneder. Hele tiden har jeg savnet å blogge, og hele tiden har jeg bært på en spennende hemmelighet. Det hører liksom med å skulle fortelle det her først, synes jeg. Her som jeg har delt gleder og sorger over lange tider.

Jeg skal snart flytte over på en ny blogg. En "kjøpblogg" for å si det rett ut. Jeg ønsker å bruke bloggen for å gjøre meg selv kjent som coach, blogger, journalist og foredragsholder. Intet mindre. Kan du føle den skrekkblandede følelsen det er å fortelle noe slikt for første gang? Kan du se for deg at jeg både smiler og sitter her med stivt blikk?

Så har jeg altså gjort det! Fulgt drømmen, tatt sats og hoppet ut i noe som skal bli meg i tiden som kommer. Og resultatet kan du få se 14. november, litt ut på dagen. Da skal jeg trykke på knappen og slippe babyen ut på nettet.

Jeg skal fortelle mer, og jeg håper du forteller meg hva du synes. Men nå ville jeg bare si det, fortelle det til mine venner i Blogglandia.

Ha en god og modig dag, der du er.

Eirin

12 kommentarer:

 1. Sååå spennende Eirin! ..og så flott! Kan jo ikke være noe bedre enn dette, og få realisert en drøm. Skjønner den skrekkblandede fryden, men jeg tror du vet hva du gjør;) ..jeg gleder meg til å se;)
  Lykke til!!
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jeg glæder mig, min ven, og jeg ved det bliver godt! ;)

  SvarSlett
 4. Så spennende! Ønsker deg virkelig lykke til! -Margit-

  SvarSlett
 5. Masse lykke til ! Du er tøff ! Jeg har selv hoppet ut av mitt vante liv og begynt med noe helt nytt i godt voksen alder. Du føler at du henger der og dingler litt i løse lufta ei stund, og så lander du godt etterhvert. Dette blir bra !

  SvarSlett
 6. Dette blir spennende! Jeg ønsker deg hell & lykke. Kommer nok til å følge deg, uansett hvor du er! 14.november... Krysser av på kalenderen ;-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Supert. Du er nok eit godt menneske å dela tanker med !! Lukke til med dine prosjekt !!

  SvarSlett
 8. Hvor er det spændende. Tillykke! Jeg har på fornemmelsen, at du har været modig i nogen tid, - jeg har vel fulgt med et års tid eller lidt mere.
  Selv tog jeg en ny uddannelse og blev færdig for et år siden. Spændende at gøre noget ny i en voksen alder. Og lidt skræmmende.

  SvarSlett
 9. Dette skal bli spennende å følge med på. Og du er tøff som tør å satse. Men du har jo allerede vist at det et guts i deg, du dro jo til solfylte Spania for et helt år.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 10. er du på lufta med ny blogg ? finner ingen linker her..

  SvarSlett
 11. Noe så spennende! Gleder meg til fortsettelsen!
  Jeg har alltid beundret menneskene som tør å følge sine drømmer!
  Tvi! Tvi! Eirin! Klem fra bestemor!

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...