onsdag 5. mars 2014

To måneder foran skjema!


Det har vært en nydelig dag på Senja! Været har vært godt, med vindstille, 3 varmegrader og skiftende skydekke, og ikke regn. Det måtte bli fjæratur i dag! I morgen er det meldt regn så avgjørelsen var lett å ta.

Tre voksne, to ungdommer og to unger kjørte avgårde til Hemstesand, parkerte og gikk ca 20 minutter til ei bortgjemt strand som mange vet om, men hvor man alltid finner bålplass. Om sommeren er dette et yndet mål for telting og sjelefred. Det kommer en liten bekk ut på stranden, og det er gressbakke nok til flere telt.

Middagen var bålets gleder og medbrakt frukt og godt. De voksne gikk seg en tur, mens ungene tok vårskriket på stranden i rette Ronja Røverdatter stil. Chubby-bunny måtte det også bli. Du vet når det er om å gjøre å fylle munnen med flest marshmellows og likevel kunne si "chubby-bunny".I år har det vært den rareste vinteren i manns minne her nord. Vi ligger nå to måneder før skjema til vår, og gjør aktiviteter vi andre år ikke har gjort før i starten av mai. Strandturer opg sandslott for eksempel. Rart, men helt ok! Og det sies at det skal være slik i 20 år. Ikke meg i mot.

Nyt livet der du er!


5 kommentarer:

 1. Det lyder helt fantastisk.
  Vi læser Astrid Lindgren i skolen lige nu, Pippi, Emil, Ronja og Bulderby...... Herligt.

  SvarSlett
 2. Høres ut som en perfekt dag. Ja, en merkelig vinter, men deilig, da! Kjenner at jeg gleder meg til alle dørene igjen kan stå kollåpne hele dagen, til en ny sesong i hagen, til å videreføre prosjektene, til å være masse ute... Det går fort fremover nu, det er jo litt lyst enda i sekstia, og lysere blir det for hver kveld... Sukk, ja, livet er godt :-)

  Ha ei fin helg, Eirin, på fantastiske Senja.
  Klem fra meg til deg, du skjønne menneske.

  SvarSlett
 3. Haha. Chubby bunny med munnen proppfull av marshmallows. Det må definitivt prøves! (Søsteren min og jeg pleide å pakke munnen full av tørre risnøtter/puffet ris, og deretter synge "En student från Uppsala". Den som mistet færrest riskorn ut av munnen, vant.)
  Jeg vet ikke om du liker sånne bloggutfordringer, men det ligger i hvert fall en og venter inne hos meg. Før den videre om du lyster!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 4. For et fint bilde!
  Og så godt å kunne være på tur ved vannet :)

  Ha en fin dag,
  Fredrikke

  Ps. Så hyggelig med blogginnlegg fra deg :)

  SvarSlett
 5. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...