fredag 23. desember 2011

Vi har glemt noe viktig

 Sent i går kveld gikk det opp for oss at vi rett og slett hadde glemt å kjøpe juletre. Rett nok hadde vi snakket om det, sett selgerne utenfor butikken, og bestemt hvor i 'nystua' det skal stå. Men derfra til å bare gjøre det, se der gikk det ingen kobling.

Selv har jeg et barndomsminne om at pappa et år var i en lignende situasjn og måtte kjøpe en stamme og borre inn grener i den. Kan ikke huske at det ødela julen for oss ungene, men kan jo ikke snakke på vegne av min mor.

I Spania i fjor hadde vi en søt liten variant av sorten. En meter bast kjegle med innebygget lyssystem. Fungerte som bare det.

Jul i Spania i fjor.


Etter at jeg la ut fadesen på Facebook har det strømmet på med gode tips og råd og trøstende meldinger om hvor i byen de ennå står og selger. Regner derfor med at også i det Bjørnstadske hjem vil stjernen skinne i toppen i år, for å si det sånn.

Nå vil jeg ønske alle en god jul med glade følelser og tid til ettertanke.

Alt godt fra Eirin.

4 kommentarer:

 1. Plantasjen var min redning.. 149 for et tre istedet for 650.. lykke til med jakten..

  Riktig God Jul til deg og dine.. håper dere får en deilig og fredfylt jul i nyhuset : )

  klæm fra mæ telle dokker.

  SvarSlett
 2. Ynskjer deg og dine ei Velsigna Julehøgtid og alt godt for 2012!

  klem

  SvarSlett
 3. To the limits, unpredictable, dynamism, elegance - for sure we cannot characterize the frequency and status of happening, furthermore the ones of the very moment
  Cease the moment ! Step amongst fractions of second,
  Considering that the information is perishable, we tried to create a page where daily take several photos, generally "portraits" of the street in a world where time is more precious than anything.
  Find information and links to other areas of the world, information that does not relate strictly photography, but also painting, sculpture, poetry, graphics and many other interesting areas you can disconnect from the daily routine.
  http://valeriucostin.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Håper du fikk tak i juletre. Vi kjøpte tidlig på Juletrelåven, og lagret det der til vi hentet det. Kjempekjekt. Nu er jula over, og et nytt år vel i gang. Om en måned er det mars. Takk og amen.

  Klem fra meg.

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...