onsdag 16. mars 2011

En reisende


Jeg liker å reise, å være underveis. Livet selv er en reise, synes jeg. Jeg er alltid underveis. Mot nye mål, mot nye stoppesteder på veien. I dag, her og nå, er stoppestedet et kjøkenbord hos venninne i Oslo. En god venninne som huser en reisende coachstudent som skal på samling denne helgen. Snille gode Tjodun!

Her har jeg sittet noen timer og jobbet på min MacBook. (Som jeg kjøpte fordi Lisbeth Salander overtalte meg) En god reisekamerat denne Macen min. Her ligger tankene og prosjektene mine lagret, her ligger bildene jeg liker å ha med meg. (De ligger også i Dropbox på nettet, bare så det er sagt). Herfra kommer jeg meg på blogg, ja, herfra kan jeg i grunnen komme ut og inn i hele verden, kjennes det som. Jeg er nok en reisende på mange måter, jeg må alltid ut en tur for så å vende hjem.

I morgen er det samling med NLP folket igjen. Jeg gleder meg! Det ligger mye positiv energi i møtet med flotte mennesker. Jeg samler på menneskemøter, samler dem i hjertet.

Ha en god dag der du er. Alt godt fra Eirin

4 kommentarer:

 1. det blir en Mac her også .. min HP har tenkt å ta permanent ferie snart :) god tur både hit og dit :)) klem

  SvarSlett
 2. En rejsende student! Det er en fornem titel, synes jeg! ;)

  God NLP samling EM!

  SvarSlett
 3. Veldig godt skrevet, Eirin - og beskrevet! Sånn er jeg også, jeg synes møter med mennesker gir meg energi, perspektiv og stadig ny kunnskap.

  Og jeg reiser: i bøkenes verden, i virkeligheten og i fantasiens uendelige univers... Kan ikke leve uten, kan ikke la være!
  Klem

  SvarSlett
 4. Du e så go me ord du Eirin. Hærli å læse bloggen din. Kos dæ kjæmpemasse på samling. Klæm :)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...