fredag 10. august 2012

Endelig!


Så blir det endelig Senjatur og hyttehelg! Det er alt for lenge siden sist. Jeg gleder meg til freden, lave skuldre, god mat og selvpålagte bålvakter.

Vi bruker tre timer i bilen, hver vei. Jeg har en hemmelig teori om at hytter bare skal ligge en halv time, tre kvarter unna der man bor. Hva mener du om det? 

5 kommentarer:

 1. Heisann,ser så koselig ut den røde hytten!
  Teorien om at en hytte skal ligge bare en kort kjøretur unna,den støtter jeg,men ikke alltid det klaffer.Vi har 20 min i bil,20 min med ferje og 30 min i bil til vår hytte og det går greit!
  Koselig med innlegg fra deg igjen,jeg har vært følger lenge!

  SvarSlett
 2. Nydelig sted du har!
  Vi bruker vel 2 timer inkl innkjøp av mat..men 3 timer går greit når man gleder seg til å komme fram; helga føles lengre på et slikt sted:)
  Kos dæ masse, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Hvor ser det fredfyldt ud. Jeg tror måske det er nemmere at komme afsted lidt oftere, hvis hytten ikke ligger for langt væk. Men når man først er afsted, så betyder det nok ikke alverden.

  SvarSlett
 4. Heioghopp!
  Flott sted du har på Senja.
  Det med avstand kan jo diskuteres, bare man orker timer i bil er det jo ingen sak. Bygger hytte i fjellandsbyen her jeg bor...kun minutter unna, og mange spør forundra hvorfor i alle dager...når jeg bor like i nærheten...Ja si det, smaken er som baken og interesser det samme, og hytte ved sjøen har jeg tilgang på om jeg vil.
  Nyt fine sensommer og høstdager, det gjør jeg ;)

  SvarSlett
 5. ein schönes häuschen, tolle landschaft, da muß man sich wohlfühlen!!! alles liebe von angie

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...