torsdag 9. august 2012

Noe nytt på gang?


Kanskje legger du også i disse dager planer for neste halvår? Jeg har alltid likt denne tiden på året, nye tanker, nye planer og muligheten til nye opplevelser.

Har du det som meg, vil du hele tiden lære nytt, se mer og utvide livet?

Hva er nytt hos deg denne høsten? Ser du mot nye mål, du også...

5 kommentarer:

 1. Enig med deg,ei herlig årstid til å planlegge nye ting..jeg drømmer om å lære meg yoga denne høsten..har tenkt på det lenge,men kjenner at denne høsten blir det!:)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett
 2. Den følelsen har jeg også på denne årstida.. Og spesielt i år da jeg tar med meg familien og flytter til Spania. Vi gleder oss veldig :) Har lest dine innlegg fra ditt spaniaopphold, så hvis du har noen gode tips til oss er det bare å komme med dem :)

  Vi reiser nedover i morgen.

  Ha en fin Torsdagskveld.

  Hilde

  SvarSlett
 3. Helt på linje dmed deg her, Eirin;denne årstiden - eller fasen - bringer med seg ny energi -naturlig nok; de fleste har en avslappende ferie bak seg - og man starter med blanke ark og gåpåhumør. Elsker denne årstiden, egentlig; de litt mørkere kveldene utover nå, den klare luften, de nydelige høstkveldene som maner til intimitet og kos, samle venner, lage middagsselskaper... Ja, jeg kjenner at jeg er på klar...

  Ha en fin fredag og kommende helg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg elsker denne årstid, som virkelig er starten på året for en skolelærer som mig.
  Jeg er lige flyttet til ny bolig efter mange år i et andet hus, så det er den nye start for mig.

  SvarSlett
 5. Dette var et flott innlegg - og jeg er også "der" at jeg lurer på hva høsten bringer og jeg legger planer, drømmer og kommer med nye tanker. Spennende. Fin blogg du har syns jeg :) kommer tilbake. ønsker deg en fin uke :)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...