fredag 4. februar 2011

På mange nivåer.


Jeg sitter med lekser som skal være gjort og levert inn i Oslo torsdag i neste uke, samtidig som jeg tenker på hva jeg skal lage til middag i dag. Mens jeg jobber med leksene ramler det inn tanker om hva jeg skal ha med på fjellturen til helga, og stadig vekk må jeg spørre meg selv om jeg har husket alt som må forberedes før Tromsøturen om noen uker.

I dag fikk jeg to henvendelser som gjelder aktiviteter i Tromsø til høsten, og en som handler om søndagskvelden her i Spania. Jeg planlegger og forbereder på en og samme tid våren i Spania og høsten i Norge. Den ene skal jeg nyte i alle varianter, den andre skal jeg drodle fram og planlegge til det beste for både meg selv og dem det gjelder. 

Vi har en hjerne som jobber og leverer på mange nivåer hele tiden, vi har en kapasitet som er større enn vi tror og som vi ikke engang er i nærheten av å utnytte fullt ut. Min gjennomsnittshjerne med livets små og store trivialiteter, andre med revlusjonerende utviklinger for menneskeheten.

Men felles for oss alle at vi alle har de ressurser vi trenger for å nå våre mål. Vi må bare vite hvor målet ligger. Dette minner jeg meg selv om hele tiden her jeg sitter i våren og planlegger og forbereder mine mål og visjoner for framtiden.

Nyt øyeblikket, se målet og ha en nydelig dag der du er!

Alt godt fra Eirin

7 kommentarer:

 1. ...ja det jobbes på mange nivå..hvilke mulightere og hvilke frustrasjoner!! ha ei deilig fjellhelg min gode venn....klem

  SvarSlett
 2. Kjenner til det med å ha mange tanker i hodet samtidig, ja...
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Hei!! Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!! Jeg hAr også mange tanker i hodet for tiden. Jobb. Men jeg må innrømme at mye må skrives ned, slik at det ikke blir glemt!! Ha en fin helg!! Annek:-)

  SvarSlett
 4. jo takk, kjenner til det der.. det hele ender med at man blir stresset til langt ut i hårtuppene.. men,nei takk.. ikke mer.. nå klarer jeg kun en tanke i hodet av gangen.. det er fullt der oppe :))

  god helg tell dokker :)) klæm fra mæ

  SvarSlett
 5. Bra du er dame og takler alle tankene på en gang, hehe:)
  Nyt helga Eirin, klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 6. Kjennslig!
  Vi skal til Spania,- Denia i tre uker i mai. Du har vel ikke tilfeldigvis vært der?
  God helg til deg!

  SvarSlett
 7. Heia den spennende menneskehjernen :)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...