tirsdag 1. februar 2011

Som en Dronning.


Jeg har startet med Pilates! I årevis har jeg hørt venninner fortelle om denne fantastiske treningsformen, og jeg har tenkt, -jeg tar det når det kommer. Og nå, her i Spania kom det. En helt vanlig mandag spurte Heidi om jeg ville være med, og selvfølgelig ville jeg det. Tiden var den rette, selskapet likeså. Det hele skjer på Rauma Sol, og belønningen etterpå er en svømmetur i 34 graders vann.

Instruktøren er det nydeligste av skapninger du kan tenke deg, og jeg vet med sikkerhet at det ikke bare er jeg som i mitt indre tror at jeg selv ser akurat ut som henne mens vi trener. Det er jo ren bonus, spør du meg. En vever, smilende liten spansk dame med en engelsk som er like søt som damen selv.

I går var vi 10 damer i alderen 18 - 70, og to menn midt i der et sted. Vi puster og peser og sliter, men vi smiler hele gjengen. Det er nesten ikke til å tro. For det er vondt og det er krevende, men det gjør godt for kropp og sjel. Det har Josef Pilates selv lovet;

"Etter 10 ganger vil du kunne føle forskjell.
Etter 20 ganger vil du kunne se forskjell.
Etter 30 ganger vil du ha en helt ny kropp."


Helt kort fortalt, slik jeg liker det, bygger Pilates opp den indre støttemusklaturen og gjør at du fører deg som en Dronning.

Så derfor alle dere vakre Dronninger der ute, kanskje dette er noe for deg også? Og inntil videre "Fake it untill you make it!"

Alt godt fra Eirin
-Dronning

6 kommentarer:

 1. Heisann Eirin
  Pilates har jeg ikke prøvd, men jeg trenet litt Yoga for meg selv for noen år siden. kjøpte en bok, og trenet opp pust og noen enkle øvelser. Etter en stund fikk jeg en mye mykere og "lengere" kropp, søm føltes som en strikk. Og selv om øvelsene er rolige, var jeg helt svett etter 20 min.
  Så kom ferien , og da var magien brutt, for å si det sånn. men jeg har hele tiden tenkt på å begynne igjen, men så var det tiden, da...
  Ellers er jeg ingen treningstype, men liker å gå lange turer. Det fungerer for meg. Fortell oss når du kjenner forskjell, da!!!
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Pilates er topp, herlig trening. Jeg trente det selv når vi bodde i Trondheim. Finnes ikke her men burde kjøpt meg en dvd med det.
  Lykke til:)
  Klemmer:)

  ps.....den svømmeturen høres nydelig ut....

  SvarSlett
 3. Pilates har jeg aldri prøvd, men hørtes jo riktig deilig ut slik du beskriver det. Skulle veldig gjerne hatt et bilde av den vakre dronninga, eller alle dere dronninger egentlig.:)

  SvarSlett
 4. Tror sannelig jeg må finne frem den boken jeg kjøpte om Pilates!
  ...etter 30 ganer en helt ny kropp!
  Det er akurat det jeg trenger!
  Ha en fin kveld!
  Klem : )

  SvarSlett
 5. Inspirerende... nesten så jeg får lyst til å prøve. I alle fall fikk jeg lyst på en svømmetur, elsker å svømme, spesielt i deilig varmt sjøvann. I Nerja var det alltid så varmt og godt i vannet, har du v÷rt der? Frigiliana?

  Klem

  SvarSlett
 6. Pilates har gjort ein stor forskjell for min "skakk kjørte" kropp. Så lykke til !!

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...