mandag 11. april 2011

Duften av god helse.

Nye blomster i april.

Jeg har nok fortalt det før, jeg bor faktisk i en appelsinlund. Vi nordmenn som bor her sier at vi bor i Appelsinen for letthets skyld. Daglig lar vi oss oppkvikke av appelsinens orange farge. Det er noe med det! Men nå når det nye høyder her i Appelsinen! Nå blomstet appelsintrærne og bærer hvite vakre blomster. Duftene er som syrin, bare mange ganger strerkere. Biene har det travelt nå, det står om liv. Jeg nyter både syn og lukt og vet at jeg er heldig.

Det kjennes som om duftene alene gjør meg godt. jeg vil vite mer om appelsinblomsten, tenker jeg. Et raskt lite søk på nettet forteller meg hva appelsinblomsten kan være godt for (og mot), og jeg bare vet at jeg skal forfølge dette sporet.

"Antidepressiv, antiseptisk, krampeløsende, bakteriedrepende, hjertestyrkende, cellefornyende, fordøyelsesfremmende og beroligende. Fin ved sjokk, stive muskler og muskelsmerter. Meget god som hudolje for voksen hud og rynker, øker hudens elastistitet. Fin mot arr og strekkmerker."  
Er det rart jeg kjenner at det gjør godt i hele kroppen? Er det derfor jeg faktisk har lyst til å jogge (og gjør det), jeg som aldri har gjort det før. Nå skal jeg ut å finne appelsinbloms i alle varianter. Badeolje, krem, kan det spises...?

Ha en deilig dag med gode dufter og gode planer, du også.

Alt godt fra Eirin
5 kommentarer:

 1. tenk at man kan få oppleve slike ting Eirin : )) jeg har god lyst å ta ett år der sør..

  klarer ikke helt å skjønne hvor dere bor.. er det lunden over El Romeral ?

  alt godt til deg også :) klæm fra mæ

  SvarSlett
 2. Heildie oss som kain nyte appelsinan slik du beskriv. Ha en blomstrende dag. :)

  SvarSlett
 3. Mmm... Synes jeg kjenner duften av appelsinblomsten. I fjor var jeg tidlig på ferie i Soller Mallorca og duften lå over hele "Appelsindalen".
  Jeg har spist min daglige appelsind, men sier NYT duften for meg også.

  Ønsker deg fortsatt en fin dag!

  SvarSlett
 4. Å så deilig ! Så fint at du nyter både syn og lukter , kjenn godt på det og lagre det så kan du ta det frem og kjenne på det når du til neste år sitter her hjemme og lengter etter vår og sommer . Klem til deg

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...