mandag 18. april 2011

Gåter, symboler og budskap.


Symboler og gåter og skjulte budskaper er en av mine svakheter. Etterhvert har jeg funnet forfattere som helt klart også har denne skavanken. En av dem er Tom Egeland.

I dag kjøpte jeg nok en bok av han, og er nå på god vei inn i Paktens Voktere som virker å være veldig bra!

Her er litt om Tom Egeland. Og her er bloggen hans som jeg følger.

Også hos Dan Brown og Gert Nygårdshaug kan man kose seg med symboler og budskap. Og hvis du vet av flere så vil jeg gjerne vite det.

En helt annen bok som jeg nettopp har lest, og også veldig gjerne anbefaler, er Bomerang av Tatiana de Rosnay. Ikke krim. En gripende historie om skjulte familiære hemmeligheter. Fransk forfatter med et nydelig språk. Anbefales både kvinner og menn.

Nå vil jeg gjerne ha gode lesetips av deg. ;-)

Alt godt fra Eirin

5 kommentarer:

 1. Kos deg med Paktens voktere. Det har eg alt gjort og likte den godt!! God påske !!

  SvarSlett
 2. Hvad krimi angår, anbefaler jeg Lars Bill Lundholms bøger om mordene i Stockholm. Hver bog er opkaldt en bydel. Jeg har netop købt 4 del - Gamla Stan Mordene - og den skal læses her i påsken!
  Efter Dan Brown og symbolerne ;)

  Bøgerne er velskrevet, personerne er troværdige og jeg kan godt lide forfatterens solide kendskab til sin by. Et besøg værd!

  God læsning EM!

  SvarSlett
 3. Har ikke lest Paktens Voktere, men takk for tipset; mangler påskelitteratur, så kanskje blir denne innkjøpt i dag...

  Både Tom Egeland og Gert Nygårdshaug er forøvrig en av mine favoritter.

  Ha ei fin påske, Eirin.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg startet lesing av Boomerang i dag. Vanskelig å legge fra seg, akkurat som Saras Nøkkel av samme forfatter. Nydelig språk! God påske til deg!

  SvarSlett
 5. Gert Nygårdshaug er også en av mine favoritter, men faktisk har jeg ikke klart å lese Mengele Zoo, som han kanskje er mest kjent for. Jeg begynte å lese i den, men ble grepet av et dystert tungsinn fordi temaet er så trist! (Jada, jeg er sikkert litt rar...)

  En forfatter som har blitt min personlige favoritt, er Kate Morton. Hennes bøker "Den glemte hagen" og "Tilbake til Riverton" er rett og slett nydelige. Og jeg venter spent på hennes nye bok!

  Klem fra Balsfjord. ;)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...