søndag 29. mai 2011

On the road again!


For tiden rykker det i produksjonslederfoten min. Jeg har min arbeidsbakgrunn i NRK fjernsynet i Tromsø, og var den som i redaksjonen passet på at det praktiske lå til rette for opptak og ferdigstilling av innslag og program. Jeg var produksjonsleder.

Stadig vekk ute på innspilling, hele tiden i et spennende miljø. Og så etter 16 år sluttet jeg. Om jeg savner det? Ja, det hender. Det hender jeg savner nerven og spenningen i det at alt måtte være perfekt. At tid og penger skulle stemme, at de beste på sine felt fikk spillerom og arbeidsro til det de skulle gjøre. Jeg savner teamfølelsen og fellesskapet, og jeg savner den intense gleden når produkt var levert og det var VI som hadde gjort det.

Og hvorfor rykker det nå i tv-foten min? Jo fordi jeg er midt i spenningen igjen. Bendik er her i Spania for tiden. Og med fotosønnen bak kamera og moderen i planleggingen og produksjonsledelse lager vi nå Spaniainnslag jeg skal bruke til høsten når jeg skal holde foredrag om Akinon og mitt Spania. Er det rart man koser seg!?

Alt godt til deg!
Gjør det du kjenner at du har lyst til, du også!

Eirin

5 kommentarer:

 1. Så kjekt at du gjer det du har lyst til:) Høyrest ut som eit spennande arbeid, men reknar med det var stress også... Ha ei god veke i vente!

  SvarSlett
 2. Det lyder som et spændende og hyggeligt projekt.

  SvarSlett
 3. Lykke til, høres spennende ut!
  God mandag :O)

  SvarSlett
 4. Det høres veldig skummelt ut å jobbe sånn, men sikkert kjempegøy!!!
  Jeg har alltid jobbet i service-yrker, men en gang jobbet jeg i et reklamebyrå, og fikk ikke møtt kunder hver dag. Det var så uvant, jeg savnet ligsom det, å snakke med fremmede folk.....
  Og når jeg gjør det, og det blir litt vel mye, ja ,da tenker jeg tilbake til den gang........
  men ellers har jeg det fint.....hi hi ;)

  SvarSlett
 5. Høres ut som et fantastisk speinnanes å utfordranes prosjekt å jobbe me. Det blir sikkert kjæmpebra. Må æ reise tell Norge tell vinteren førr å høre/se resultatet..? Lykke tell! :)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...