torsdag 14. mai 2009

Dronninger skal ikke ha grevinneheng, må vite!


Nå trener jeg apparater på Nautilus! To til tre ganger i uken. Ta av deg hatten, og spis den du som tvilte! Sammen med Elin, en venninne, gjør jeg treningsstudio litt mindre trygt noen morgener i uka. Det beste med dette er følelsen av å ta grep, dernest kommer den naturlige gode følelsen av velvære. Om det gir kroppslige resultater vil jeg vel få se om noen måneder, men kan jo ikke tenke meg annet.
Vi ble rullert inn i fellesskapet på Nautilus av Inger Johanne, en streng, men veldig snill godt voksen dame som jobber på Alfheim. Hun følger med oss, og senest i går fikk jeg streng beskjed om å løfte vekta rett der jeg intetanende trodde jeg var i ferd med å få kontroll på kommende grevinneheng. Ikke var jeg helt på høyde når det gjaldt mageknuseren heller. Men øvelse gjør mester, og snart er jeg der!
Den største utfordringen er å holde ut, være trofast mot egne løfter, egen kropp og egen selvfølelse. ”Jeg elsker å trene, og jeg kunne ikke tenke meg annet enn å holde kroppen i form.” – dette er hva jeg sier til meg selv foran speilet hver morgen og hver kveld. Verden vil forføres med vakre ord, jeg med!
Eirin

2 kommentarer:

  1. ja, verden kan forføres med vakre ord....
    flink du som trener, da vil eg heller bli litt adelig med årene, liker ikkkkkkke treningapparater...

    lykke til, klemmer~~~¨¨

    SvarSlett
  2. Haha... for en herlig figur. Det er bra med gode forsetter. Jeg har brukt 3T i over ett år nu, men falt av lasset etter ferien i år. Har prøvd å komme i gang men...... Nu gir jeg meg selv en sjanse ut november, og har jeg ikke kommet meg i siget til da så melder jeg meg ut. Jeg går jo tur omtrent hver dag, så jeg er ikke lat. Men jeg vet at når det blir glatt holke ute, så blir det straks mindre gåing på meg. For da nekter hofta. Så jeg burde så absolutt kreke meg på trening.

    SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...