tirsdag 16. mars 2010

Stakkars, liksom!?Stakkars Cora, hun er litt tufsen i dag, jeg kan se det. Men skal jeg synes synd på henne, det er i grunnen det store spørsmålet.
Cora er en heldig hund, hun er ubetinget elsket av sine eiere, hun får sine daglige spennende turer og hun har sin egen hundegård på baksiden av huset. Her gjør vi det så hyggelig som mulig for en passe stor hund nå på vinteren. Midt i hundegården har hun blant annet en liten snøhaug hun kan klatre opp på for å kunne nyte utsikten over nabobakgårder, og eventuelle nabohunder og katter.
Inne har hun egen lekekasse med sine leker som vi mennesker legger tilbake når dagen er over.
Hun har gode tepper både her og der, hun har griseører for kos og matskåler med både vann og fór stående klar ved behov.
Gåtur-utstyret er av godt merke, og hundevakt er ikke et ukjent begrep når menneskene skal være lenge ute av huset.
Det eneste hun kunne funnet å klage på hvis hundevernsnemda tok kontakt er at hun etter en tur ute i snøen må ligge på vaskerommet for at  snøen som har satt seg fast i pelsen skal smelte av, og hun igjen er velkommen inn til flokken sin. Og nå er vi altså kommet til det store spørsmål. Skal jeg synes synd på en liten hund som er litt tufs i dag fordi hun har gnaget  i stykker dørterskelen på vaskerommet?
Jeg bare spør, jeg, og ser bort på den lille syke sovende skapningen som ligger og sover i husets beste stol.

Ha en god og frisk dag min venn, der du er.

Eirin

11 kommentarer:

 1. hahaha...en herlig historie....hun lever godt, ikke rart hun synes synd på seg selv:-)
  Hun er jo så søt....tror jeg ville ha syntes litt synd på henne ...en liten stund:-)

  SvarSlett
 2. ja, hehe jeg ler jeg og!! - vi ahr også hund - og jeg tror våre hunder har det rimelig likt....!!

  Birk var skikkelig sjuk her forrige uke - han ble nok smitta av noe da vi var på utstilling, - så for å si det kort: han har gått ned 2,3 kilo, ikke spist, drukket eller noe, bare ut og kvitte seg med innhold...og inn igjen og sove. En hel uke tok det han var kjempesliten.

  Men han har også spist opp yndlingskosedyret til minsten her en gang - og han ble dårlig da og, da syns ejg ikke så synd på ham som sist uke, for å si det sånn...

  Tone

  SvarSlett
 3. Hi, hi, så herlig! Hadde nok ikke klart å la være å synes litt synd på den lille skjønningen...

  Ha en fin dag!

  KLem

  SvarSlett
 4. Synd på henne kan du vel synes...så lenge du ikke viser det til henne:) Men er hun tufs lenge er det vel på sin plass med et besøk hos veterinæren.
  Hun har det godt, slik MAjor har det:) Hunder skal ha det godt, hvorfor skulle man ha hund ellers?
  Ha en flotters dag, Major hilser til Cora og ber henne holde seg unna dørstokker heretter:))
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Godt formuleret - jeg kender det så udmærket fra mine hundetøser! Cora har det som blommen i et æg(sådan siger vi i DK) og det er i grunden ikke så dårligt ;-) Vi skal jo huske at forkæle hinanden og dyrene. Kun det bedste er godt nok!
  Klem

  SvarSlett
 6. ..æ bli med tvært æ..som vi sei i trøndelag...gå og lukte på stemninger og se på vakre hus..lytte til sirissene..olala...BEL FAR NIENTE min venn...ja æ bli med...du og æ Eirin...du og æ.....og nei du skal ikke synes synd på henne..bare takke for at livet har gitt deg et stort hjerte som rommer både firbeinte og tobeinte....miamorklem...

  SvarSlett
 7. Det er bestandig godt å høre at hunder har det godt! Dørterskelen på vaskerommet blir et minne!!!Kanskje!! Klart det er synd på henne, men hun bør nok ikke få vite om det;)) Klem til deg !!

  SvarSlett
 8. SELVFØLGELIG skal du synes synd på lille søte syke Cora. At du "staffer" henne på en slik måte at hun må ligge ALENE på vaskerommet mens hun smelter er jo helt forferdelig. ;)

  Når det er sagt så hadde jeg ikke syntes synd hvis mammaen hadde spist dørterskelen på vaskerommet og blitt syk....

  Klem te dokker begge :)

  SvarSlett
 9. Som gudmor til lille Cora så synes jeg selvfølgelig veldig synd i henne, selv om jeg også ler litt. dessuten vil hun aldri få vite at ejg synes synd i henne. ;-) Hunder eter på det utroligste.

  Uansett så ser jeg jo at hun har det veldig godt hos dere, og er sikker på at hun setter stor pris på det.

  Stor klem fra meg, til deg og dyret.

  SvarSlett
 10. Noen har prøvd å sette opp regnestykker over hvilken hunderase som er den mest kostbare å ha i hus - dvs hvor store verdier ødelegger de med gnaging, kloring, tygging etc.
  Jeg har en fornemmelse av at kattene våre ville havnet i teten her, om de fikk være med i regnestykket... Det er i hvert fall lov å bli forbandet der og da!

  Ang rockeringen så er den kjøpt for Trumf/Flust-poeng, jeg har lagt ut en link i blogginnlegget.

  Ha en super onsdag - her er det gnistrende sol for øyeblikket. Herlig!

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 11. Selv om man har alt, kan man godt søge nye oplevelser :)
  De er så ikke altid lige heldige, ved Cora nu :))

  Håber, det går bedre med hende nu.
  Rigtig god weekend til jer :-)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...