onsdag 17. mars 2010

Verden er liten.


Jeg har fått lagt inn en ny teller på bloggen min. Den forteller meg hvilket land, og hvilken by leserne mine kommer fra. Jeg er nok litt over normalt duppedittglad, for dette kunne jeg virkelig like. Siden jeg la denne lille sladretingen på bloggen min har jeg hatt norske lesere over hele landet, det har vært treff fra Finnland, Tyskland, Danmark og USA. Og det er jo strålende! Vi vil jo bli lest, vi som skriver.
I går så jeg Bokbadet, et program på NRK1 som dessverre skal tas av sendeplanen. I går var programlederen på besøk hos en norsk/amerikansk forfatter, Siri Hustvedt, i hennes hjem i New York. En utrolig flott og kunnskapsrik dame. Henne skal jeg lese. Hun fortalte blandt annet at hun syntes det var både litt skummelt og spennende at fremmede mennesker leste det hun skrev. Og selv om hun leses av hundretusener, og jeg av litt færre, så kan jeg kjenne på den samme følelsen jeg også.

Ha en god dag, både kjente og ukjente venner.

Eirin

13 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hej du dér
  Jeg har også sådan en tæller på min side. Der kan laves alle mulige statistikker, det synes jeg også er sjovt! Hvem læste hvad hvornår ... hm.
  Tænk at vi bliver læst så mange steder rundt omkring i verden. I starten synes jeg faktisk det var skræmmende. Nu kan jeg lide tanken.
  Og netop derfor er det vigtigt, at vi siger det, vi har på hjerte! :0)
  Klem

  SvarSlett
 3. ..hallo der...bloggstasjon er fint..og teller med oversikt er flott..jeg har en på min side også..et kart aller aller nederst somjeg klikker på..da ser jeg hvor i landet de kommer fra også..map loco heter den...
  ..og Siri Hustvedt leste jeg om i et blad nettopp...meld fra da hvordan lesingen var..når du kommer i gang.....sii ju maj frennd..klem

  SvarSlett
 4. Det er MANGE som er "bare" lesere. Jeg har hatt teller siden jeg startet å blogge..litt skremmende ja, + at jeg merket at folk smilte/hilste på meg når jeg bodde i Trondheim?!
  Nyt onsdagen, klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Kanskje jeg skulle overveie en litt mer avansert teller, jeg også. Ikke mest for tellingen, men for å få en anelse om hvem og hvorfra og hva de leser...

  SvarSlett
 6. Les også Paul Auster, mannen hennes. En spennende forfatter som skriver godt.

  SvarSlett
 7. Hm...jeg har litt blandete følelser for tellere av alle slag...så jeg valgte for 2år siden å ikke ha noen som helst, og det har jeg fortsatt med. Jeg liker ikke tanken av å bli for opptatt av hvor mange som leser bloggen min...jeg er litt rar sånn...for jeg blir jo glad for at noen som helst leser den...ellers hadde jeg ikke giddet å blogge...men hvor mange, det trenger jeg ikke vite. Men dette er heldigvis hver sin oppfatning av.
  Ha en flotters dag;-)

  SvarSlett
 8. Hei ! Det er artig med både tellarar og flagg. Det er som å høre at noken går i ytterdøra ! Besøk ! Noken går stilt i døra, andre roper og noken legg til og med igjen blomster og godord :)

  Fortsatt fin dag til deg og alle gjestane dine :)

  SvarSlett
 9. Ja jeg har også fått teller,men bare en som forteller hvor mange som er innom!!
  Det er litt gøy!!
  Ha en nydelig onsdagkveld Eirin;) Klem!!

  SvarSlett
 10. He he, snasen sak det der! Fascinerende å se HVOR folk dukker opp fra, ja! Jeg har ogsån en teller, men tenker liksom at folk bare slumper innom og så fyker de videre. Så det er jo litt artig å få tilbakemeldinger om at noen faktisk leser bloggen min..

  SvarSlett
 11. Er jo litt morsomt å følge med på hvem som leser bloggen vår .. og enda mer koselig (synes jeg) er det når det blir lagt igjen en liten kommentar :o)

  Må lese litt mer nedover bloggen din nå - da jeg helt klart har gått glipp av noen innlegg her :o)

  Du får ha ei fortsatt toppers uke - stor klem fra meg!

  SvarSlett
 12. Joda, eg som skulle blogge for min egen del.....hehe Er nok opptatt av og glad for alle som er innom oh leser !!!

  SvarSlett
 13. Hei på deg :-))

  Jeg har også en sånn teller, ikke samme som din da, men det forandrer seg jo fra dag til dag...flere tusen lesere? HA, jeg ligger på et snitt på 100 eller noe sånt..neste dag er det nede 70..så skjønner det ikke helt...hadde vært moro å få den dingsen du har..får få hjelp av søster, hehe..

  Ha en strålende dag!
  Klem, Frøydis

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...