mandag 22. mars 2010

Vinter eller vår?


Foto: Yngve Olsen Sæbbe
En av våre fantastisk gode fotografer her i byen.
Her har han fanget Tromsdalstinden i et vakkert lys.

Jeg har stor glede av å være en blogger! Det har gitt meg mye, både i daglig respons på mine innlegg, og i gode vennskap som har oppstått gjennom dette. At det skulle bli så flott hadde jeg aldri trodd da jeg fikk lyst til å skrive blogg fordi jeg bare måtte det.


Nå har jeg en følelse av at i tiden som kommer, la oss si sånn ca 7 uker framover, vil begeistringen over vår og bar mark andre steder falle meg litt tungt. Her laver snøen ned, som den bruker nå om vinteren i Tromsø. Vår er det i slutten av april, begynnelsen av mai, hos oss.  Men jeg vil bo her, jeg vil ha den arktiske luften, jeg vil ha midnattssol og nordlys, jeg vil ha skiftende årstiden i fullt monn. Og jeg tar det som kommer.

Da er det bare ett å gjøre! Glede meg over våren, blomstrene, fuglene og alt det vakre dere opplever og deler med oss, dere som bor der hvor våren (eller foråret) allerede har flørtet med mennesker og dyr. Så skal jeg hente inspirasjon og gode tips om både hage, verandaliv, mat og hobby og være glad på deres vegne. Og dele det jeg har, og et som opptar meg

Alt godt herfra, i en meter snø.

Eirin

11 kommentarer:

 1. Hei igjen ! Trøst deg med at her eg bor på Sunnmøre er det også vinter enda. Eg er så enig med deg, eg tek det eg får, for her vil eg bo !!

  Tusen takk for hyggelig kommentar, skal du "spise" han der vil eg berre ønske deg lykke til hihi, husk han er laga av ull :))

  Ha en fin dag vidare, Eirin !

  SvarSlett
 2. Heisan! Så mye snø har vi ikke her, men vi har mer enn nok, synes jeg! Det som er flott, er at jeg godt merker at snøen smelter, og at våren er i anmarsj.
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Hej dig
  Det er jo altid relativt. Her våres det nu, ja, men tager vi længere sydpå er det allerede forår! Varmt endda. Vi bor, der, hvor vi bor, og skal få det bedste ud af det! Som du skriver:

  Men jeg vil bo her, jeg vil ha den arktiske luften, jeg vil ha midnattssol og nordlys, jeg vil ha skiftende årstiden i fullt monn.

  Vi har ikke arktisk luft, ingen midnatssol og ak, heller ingen nordlys. Så har vi noget andet! Lad os dele ud af det vi har og glædes over det unikke, netop det sted, vi nu er :0)

  SvarSlett
 4. Ah...et herlig bilde:)
  Skjønner godt du vil bo der du er, dette velger vi faktisk selv:) Heldigvis!!
  Tror våren kommer senere enn vanlig på flere plasser i år. Tenk så kjedelig hvis vi ikke hadde 4 årstider, nå har vi noe og se fram til og glede oss over:)
  HA en flott mandagskveld der nord, klem fra meg i midtre del:)

  SvarSlett
 5. Jeg er så hjertens enig! Alt det der vil jeg og ha og da er det her jeg må bo! Skjønner meg ikke på nordlendinger som vil bo i Oslo og deromkring! Du sa det veldig fint her! -Margit-

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner godt at den artiske vinteren tiltaler deg for vakkert er det ! Og tenk når våren endelig kommer og midnattsol og et fantastisk lys!! Du har herlige tider i møte!! Klem fra bestemor;))

  SvarSlett
 7. Våren er det jeg savner mest fra sørnorge, men som deg så har jeg valgt å bo nordpå på grunn av alt det andre naturen har å tilby. Av og til hender det jeg tar meg en liten tur sørover, og jeg blir bestandig overbevist om at jeg har valgt riktig. Og LYKKELIG over at jeg får lov til å bo i denne flotte landsdelen!

  SvarSlett
 8. Våren arter seg helt klart forskjellig ut fra hvor i landet vi bor. Jeg elsker vår, det er en tid full av forventning om alt vi har foran oss. Trærne har den lyse grønne fargen, og over alt spirer og gror det. Jeg gleder meg.

  Vi skal nordover i sommer, og jeg ser frem til å sitte på balkongen hos svigermor og drikke hvitvin i midnattsol.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 9. Vinteren har ikke sluppet taket her heller - midt i landet. Men siden dette er å regne som ei "fjellbygd" - er vi ikke vant med vår før nærmere midten av april vi heller. Til og med mai kan være sur her oppe.

  Jeg kan skimte en og annen barflekk på veiene og i oppkjørselen her .. men det har jeg jo gjort tidligere i år også - før det kom nye tretti cm med snø .. men som du skriver - vi får nyte de bidragene til vårstemning som vi finner i bloggverdenen og samtidig kanskje lage litt vårstemning inne.

  Blogg er gøy og gir impulser i alle slags retninger og følelser som spenner fra langt nede til høyest oppe .. Men jeg har - som du - følt at dette er noe jeg bare MÅ gjøre :o) Skrive er gøy!!

  Nydelig innlegg under her ..
  "Fyll livet ditt med det som gir deg glede og gode dager.
  Ta avskjed med det som stjeler gleden din."
  Tusen takk!!!

  Ha en super tirsdag - klemmer!!

  SvarSlett
 10. Tromsø må være en av Norges vakreste byer, så jeg skjønner VELDIG godt at du vil bli der!
  Skal si fra neste gang vi skal oppover, så kanskje vi kunne tatt en kopp kaffe på Skarven?? ;-) Var som sagt der i august, gubben frøys, jeg hadde kledd meg godt, og da han spurte om vi snart skulle gå, svarte jeg at jeg ville ikke gå før det ble mørkt, hehe...

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 11. Forstår lengten etter vår. Og har tenkt på det når eg legg ut mine yre vår innlegg.... Altså at nokon må venta enno lengre. Fint du deler gleden med oss, så skal me dela gleden med deg om nokre veker. Sender varme snøsmelte tanker nordover. Go`helg !

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...