onsdag 27. januar 2010

BareEirin


BareEirin

I dag var det noen som sa til meg at jeg måtte huske på å være BareEirin. Uten hatter, uten roller og forventninger. Det skal jeg fundere litt på i dag. Hvem er denne BareEirin, hva liker hun å gjøre, hva er det som får henne til å le høyt?

Hvis du vil kan du godt bli med på den leken. Hvem er BareDu?

Hva om du kom flyttende til en liten by med helt andre normer og regler enn det du er vant til å forholde deg til. Her kunne du være den du er, her spurte ingen om rang eller navn. Her fikk historie være nettopp det, historie. Så kunne du velge helt selv hva du ville gjøre som var til samfunnets og ditt eget beste. Hva gjorde du da? Spennende tankelek, spør du meg!

Nå skal jeg ut i verden og være BareEirin, hvis jeg får det til.

Ha en god onsdag.

14 kommentarer:

 1. God dag, BareEirin!

  Dette har jeg fundert på i mange år jeg også. Og jeg tror faktisk at jeg har funnet BareGry sånn noen lunde. Det eneste jeg kunne tenkt meg å forandre er noe av den dårlige samvittigheten som dukker opp over ting som jeg ikke får gjort. Men stort sett så klarer jeg fint å overse den også.

  Vi flyttet til et sted der ingen kjente oss, uten at jeg egentlig hadde en historie fra før som jeg ikke ville bekjentgjøre. men siden vi begynte helt fra skratch fikk jeg gjort noe av det som jeg hadde hatt lyst til, engasjert meg med det jeg har lyst til og tatt hånd om de jeg har lyst til. Og jeg tror jeg er blitt flinkere til å gjøre det jeg vil - uten at det går så mye på bekostning av andre.

  Kunne ha skrevet mye mer, men nå må det bakes brød! Ikke fordi jeg må, men fordi jeg vil. Simpelthen elsker nybakte grove brød og da er det en drøm å gjøre det også :-)

  lykke til i din søken!

  klem!

  SvarSlett
 2. Heisann BareEirin...
  Takk for et fantastisk innlegg!
  eg ha koooosa meg på besøk hos deg og kjem snart tbake.

  Imens ska eg fundera og vera BerreMeg...

  koooos deg

  SvarSlett
 3. Kjære bare du !
  Jeg kom hit hvor jeg bor nå for ti år siden og her kan jeg virkelig bare være meg !
  Fra å være en person som hadde engasjement på alle kanter har jeg nå funnet roen til å bare være meg selv! Mitt engasjement er nå min kjære samboer og min nære familie!
  Og snart kommer Casper!!!!!
  Vær deg selv jenta mi;)) Klem!

  SvarSlett
 4. Jeg burde bli flinkere til å stoppe opp når verden fyker rundt, og bare tenke på BareMeg. Sliter endel med "alle andre" som jeg føler jeg må støtte/hjelpe og det kan suge det meste av krefter ut av en. Det var et fint innlegg du hadde og jeg skal bruke litt tid nå på å grunne på akkurat det du skriver.
  Ha en fin onsdag du og :-)

  SvarSlett
 5. Tak for et tankevækkende indlæg. Hvem er jeg? Det må jeg vist tænke lidt over... Det er et vanskeligt spørgsmål, men nok værd at ofre lidt tid på.

  SvarSlett
 6. Fint indlæg, min ven. Jeg kommer til at tænke! Hvem er jeg egentlig? Jeg har prøvet at komme til at nyt sted, for 5 år siden forlod jeg storbyen København og flyttede herud på landet. Jeg tror og håber, at jeg er blevet "mere mig". Jeg bliver i hvert fald bedre og bedre til at være det.
  God dag. Her sner det ... meget!

  SvarSlett
 7. BareEirin..jeg kom jo hit på landet for 4 måneder siden og er bare meg:) MEN alle vet hvem vi er og vi har ikke peiling på hvem de er:) Det bor 200 stk i bygda, årstiden er mørk så mange har vi ikke møtt..men her er jeg bare meg. Nyter det!!
  Ha en nydelig dag som baredeg:) Klem til deg:)

  SvarSlett
 8. Du verden, dette var tankevekkende!

  Jeg er vel stort sett BareMeg hele tiden. Mener jeg selv, men kanskje andre har en annen mening. De siste årene har jeg i alle fall blitt flinkere til å tenke på meg selv. I veldig mange år var dagene min omsorg for andre, jobbe for andre og ta hensyn til andre. Hva med MEG? Fra den dagen siste "barn" flyttet ut av huset har jeg blitt mer BareMeg og jeg nyter det! Føler ikke at jeg er egoistisk.

  Så BareElin må få slippe til inn i mellom, i alle fall om du føler det selv!

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 9. Hei Eirin

  Kjempefint innlegg, som virkelig får en til å tenke!
  Hvem jeg er? Bare Frøydis, på godt og vondt! Er sterkt engasjert i mine venner, fantastiske søstre, herlige barn og mann (uten å mene at han er sist på
  lista) Stortrives i vår lille leilighet med greie naboer..kan være innelukket, og veldig åpen...

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 10. D va nån spennanese tanka, d e nok viktig å reflektere og filosofere litt i blant, da tar vi oss tid tell å stoppe opp!
  Ask va en skuffelse her i Tromsø (kanskje heldigvis i forhold til materiell- og menneskeskade).
  Garnet hete on-line og e kjøpt på Snarby strikk. Æ har linka te nettsida te produsenten så d går å se alle variantan d kommer i.

  SvarSlett
 11. Et innlegg jeg trengte nettopp i dag .. :o) Har en tid foran meg med masse usikkerhet og kanskje store forandringer. Jeg blir da nødt til å ta stilling til hvor veien min går videre. I den forbindelse så er jeg sliten av å gjøre ting jeg misliker sterkt og må finne utav hva jeg skal drive med i fremtiden. I tillegg blir det en vurdering ifht bosted og andre praktiske saker .. Så det å vite hvem jeg egentlig er og hva jeg egentlig vil med livet mitt - er kjempeviktig for meg nå :o)

  Tusen takk for flott oppfordring og påminnelse :o)

  Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 12. Vi får se da, om vi møtes på torsdag, om BareEirin er noe annerledes enn den du allerede er ;)

  Ha en fortsatt fin onsdag, vi snakkes :)

  SvarSlett
 13. Hei BareEirin!
  Supert innlegg og en god påminnelse om at vi må huske på å være oss selv litt også i en travel hverdag. Er fort gjort å "glemme" seg selv litt. Skal gruble litt på hvem BareCathrin er her jeg sitter hjemme og har omgangssyke. Får god tid til grubling da... ;o)
  Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer du legger igjen inne hos meg, setter utrolig stor pris på d! Kos dæ masse d lille som e igjen av uka, snart e d hælg og da kan vi virkeli være BareOssjøl i nån daga! :o)
  -klæm-

  SvarSlett
 14. Bare Hanne, hvem er det da? Jeg er nok mere meg nu enn jeg var for 10-20 år siden. Men det har vel noe med alder å gjøre.Jeg bryr meg ikke så mye om hva naboene tenker om meg, og jeg bryr meg iallefall ikke om hva naboene gjør eller ikke gjør. Så lenge de ikke fester til langt på natt når jeg skal opp tidlig. ;-)

  Jeg er mer utadvendt nu enn jeg var tidligere, men føler også at jeg har noe uoppdaget der inne i meg selv. Jeg har drømmer og tanker som aldri blir noe av. Men jeg har i allefall drømmene, evnen til å drømme meg bort.

  Bare Hanne.....

  God helg til deg, Eirin.

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...