torsdag 29. april 2010

I all verden!


Litt lengre nede her på bloggen, på høyre side, har jeg en teller som heter NeoCounter. Her telles besøk, og så registreres det fra hvilket land de kommer fra. Til nå har jeg hatt besøk fra 22 forskjellige land, og synes det er helt overveldende! Hvordan finner de min lille blogg her i utkanten av Bloggverden? Skjønner de norsk? Er det kanskje nordmann som bor i utlandet, eller er det noen som bare har forvillet seg inn på en blogg som ikke gir verken mening eller mot?

Jeg er over normalt nygjerrig når det kommer til slike ting, og skulle gjerne ha fått noen svar. Så hvis du  sitter der i USA, Tyskland, Italia, Australia, Brasil, Russland, Thailand eller andre land, og plutselig finner min blogg, vær snill og legg igjen en liten hilsen. Det hadde bare vært så artig!

Og bare så det er sagt; hilsner fra de Skandinaviske land mottas også med glede! ;-)

Til mine lesere i alle land; ha en god og nysgjerrig torsdag.

Eirin

8 kommentarer:

 1. Tusen hjertelig takk for hyggelig kommentar hos meg - det varmer på en dag som denne, der oppmuntringer må ses på som vårblomster, siden de tradisjonelle ennå ikke har fått sjanse til å dukke fram fra vinterdvalen.

  Klem fra meg i Reisadalen - syk, snufsende, liggende under dyna og blogger for gledens og adspredelsen skyld.
  Janna

  SvarSlett
 2. Dette kan man lure på;)
  Hilsen fra meg i eksil i østfold;)

  SvarSlett
 3. Det blir ein nynorsk kommentar herfrå. Nokon vil hevda at det er utanlands!! Blir spanande å sjå om du får respons. Go`helg Eirin !!

  SvarSlett
 4. ..ååå da har vo ORDGLEDEN felles også..det er såå fascinerende med ord..ordspill og ordlek og nyttige ord..tror vi er ordfriske..ikke ordblinde....det er ikke en sykdom....tøff med ord du Marit..sier en god kamerat..tar det som et kompliment....god helg til deg fra meg...klem

  SvarSlett
 5. Hei og tusen takk for den utrolig koselige kommentaren du la igjen hos meg for noen dager siden. :) Alltid hyggelig å høre at man kan spre litt inspirasjon og dele med andre!
  Må også få si meg enig med deg at det er veldig spennende å følge litt med på hvor folk som besøker bloggen kommer i fra. Artig at det kommer besøkende fra andre land også, og jeg lurer jammen også på hvordan de har funnet fram til bloggen min.
  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 6. God morgen...*smiler*..
  I morgen snødde det som bare det her, lå vel en 5-6 cm på gelenderet her ute. Men nå har det stort sett smeltet, og solen skinner :O)

  Det er bare å gi meg beskjed om du vil ha flere mapper i ulike størrelse, men send meg en mail er du snill..(for det hende at jeg ikke ser alle kommentarene :o)


  Ha en fin dag,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 7. Hei Eirin.

  Igjen; tusen takk for veeeldig hyggelig kommentar hos meg i dag. Det er så kjekt med noen som følger en jevnlig, og kommer med oppmuntrende og givende ord i hverdagen. Jeg leser jo også din blogg, er innom hver dag for å se om det er noe nytt - og nå er det en stund siden du har lagt noe ut, Eirin, kor blir du av? :-) Venter i spenning på noen bevingede ord...!

  Ha en fin morgendag, vi "ses",
  klem fra
  Janna

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Eirin! Ja, det er vidunderlig; kan nesten ikke vente til de kommer hjem alle tre. Han er så skjønn, mitt lille gull, livets dessert - og forhåpentligvis blir det flere slike gleder etterhvert...!

  Ha en fin kveld og morgendag!

  Klem
  Jannna

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...