torsdag 22. april 2010

Litt hvordan man tar det..


I går var en dag full av gode opplevelser. Det startet med en hestehov som helt tydelig fortalte meg at nå kommer den, våren, som du har ventet sånn på. Jeg er som alltid i fortroppen for å varsle om lysere døgn og varmere vinder, kunne den fortelle.


Dernest fulgte en samtale med et klokt menneske som kjenner meg godt, og som alltid får meg til å føle meg mye bedre når jeg går enn når jeg kommer. Klokken to hadde jeg avtale om en sen og lang lunsj med gode venninner. Dette er noe vi rydder plass til og gjør ved ujevne mellomrom, som en oase i travle dager. Her sitter latteren og forslagene lett og alle får verdifull godfølelse å ta med seg hjem.

Vel hjemme hadde Lille Blomst hatt en leveranse på vår adresse. Det sto mitt navn utenpå og jeg lar meg jo ikke be to ganger da. På kortet sto det ”fordi du fortjener det”, og avsender var min danske bloggvenninne. Utrolig hyggelig og veldig overraskende! Tusen takk, Megan!

Så fulgte TIL, Tromsø Idrettslag, vår fotballstolthet opp med å vinne kampen over Sandefjord og dermed havne på tabelltoppen! Såpass interessert er jeg i fotball at TIL og Norge får meg til å ta litt av. At det var ungdommen som sørget for målene synes jeg er ekstra artig, framtiden ligger jo hos ungdommen. Vi andre skal være glade og stolte over at vi får peke på alternativer og være bakkemannskap.

Dagen ble toppet med ”En time til ettertanke”, som er navnet Jardar Johansen har valgt å sette på konserten han holdt i går kveld på Lillescenen i Kulturhuset. Og en time til ettertanke ble det. Jardar er en meget habil sanger, og en god formidler av stemninger og tanker som gir publikum næring til følelsesregistret. Vi både lo, lot oss imponere og gråt en liten skvett i den drøye timen det varte.

Så var det ut i Tromsønatten som nå i rekordfart bare blir lysere og lysere. Deilig!

Så slår det meg når jeg tenker på dagen i går, at hvis man legger litt til rette, leter etter det gode, og holder seg rundt positive mennesker, ja da kan en helt vanlig onsdag bli veldig fin for alle og enhver.

Ha en strålende torsdag!

Eirin

7 kommentarer:

 1. Hei på deg :-))

  Ja, er det ikke deilig at vinteren endelig er forbi? Selv om dere der oppe ennå kan få litt snø!?
  Kjølig her, og skyene dekker litt for sola, men imorgen blir det sikkert bedre, tror du ikke?? ;-)
  Håper du har en flott dag videre!

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Som alltid velltalt Eirin. Den delen jeg var med på var trivelig, og vårfornemmelsen henger jeg meg på. Du fikk med deg Jardar, det fikk ikke jeg. Kommer vel nye sjanser og da er jeg der.
  Ha en fortsatt trivelig torsdag, og helg etterhvert. Klem fra Birgit

  SvarSlett
 3. Hvilken hjertedag! :0)
  Dejligt at blomsterne nåede frem til dig på netop sådan en dag, hvor det hele gik op i en højere enhed af vidunderligt velvære og gode oplevelser!
  Flere af den slags dage! ;-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Du sier noe der. Det er de små ting i hverdagen som avgjør om dagen blir god eller ikke, og du har tydeligvis hatt en toppdag med små koselige drypp. Sånt gjør godt!
  Ha ei flott helg også og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Meget klokt sagt Eirin!!
  Klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 6. Så godt du skriver:)
  Og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg..

  En riktig god helg...Hilsen Randi:)

  SvarSlett
 7. Stikker innom for å ønske deg GOD HELG!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...