fredag 12. november 2010

Jeg vil være en venn...


Jeg er rik når det kommer til gode venner. Det har jeg skjønt for lenge siden. Både dem som har hengt med siden ungdommen, de som er kommet til på veien og nå i de senere år, dem jeg kjenner fordi vi har et internett som gjør tid og sted uvesentlig for vennskap.
I går var det en av mine "kommet til på veien"-venninner, som jeg er blitt bedre kjent med gjennom nett og Facebook, som gav meg en glede jeg gjerne vil dere med deg. Tror ikke hun skjønte hvor mye det betydde for meg det hun gjorde, men for meg ble det en gave.
Jeg er ei sånn ei som gledes ved gaver som beviser at giveren har sett akkurat meg. Det trenger ikke koste noe, det kan være en sten, jeg blir faktisk glad for stener med omtanke, jeg. Det kan være en liten bit av eksklusiv mat, eller som jeg også fikk i går; tips om kongenes konge, alle Dronningers mor når det kommer til skinke. Også en gave, som giveren ikke forsto rekkevidden av.
Men altså dette som min venninne kom til å gi meg gleden av. Hun ba meg beskrive det vakre lyset  en morgen og kveld, her i Spania. Tenk at noen så at det er med i min opplevelse av Det Gode Liv i Spania.

Jeg vet ikke om jeg selv er en så god venninne at jeg kjenner mine venner så godt at jeg med ord og gaver kan spille på vare, vakre strenger. Men jeg ønsker virkelig av hele mitt hjerte å være det.

Alt godt til deg fra meg.

10 kommentarer:

 1. Tror du er en fantastisk god venn,Eirin. Du viser empati, og en evne til å se- og involvere deg i dine medmennesker på en aldeles nydelig måte. Du viser enettertenksomhet,hjerelighet og ekthet, her i dine innlegg på bloggen, som forteller meg at dine venner er heldige!

  Klem fra Reisadalen!

  SvarSlett
 2. Etter å ha fulgt deg på bloggen i lang tid, skriver jeg under på det som Janna skriver over her. Dine venner er heldige!

  God helg til deg.

  SvarSlett
 3. Kjære Janna og Randi.

  Tusen, tusen takk til dere begge to! Blir helt rørt, jeg.
  God helg, og gjør den god for deg selv!

  Klem fra Eirin

  SvarSlett
 4. Det er rart hvor lett det kan være og glede andre :) Det er de vennene som ser hva som er viktig for deg som virkelig kjenner deg. Det var vel akkurat det din venninne gjorde nå :)

  Kjempekos :D

  SvarSlett
 5. Hei du!
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, det er alltid ekstra gøy når nye folk stikker innom!
  Du bor i Spania for tiden, ja... Hmm, det høres slett ikke verst ut. Jeg sitter på hjemmekontoret med ullgenser og ullstrikkejakke, pledd og tykke sokker. Jeg hører ikke til så langt nord, iallefall ikke rent kroppstemperaturmessig!
  Det var fint her inne hos deg, jeg stikker innom igjen.

  Fin dag til deg i varmen - eller iallefall varmere enn her. Skulle jeg komme til å fare forbi, skal jeg nok slenge til deg et fenalår!

  SvarSlett
 6. ..DU ER....ved lykkens port.....en hjertevenn Eirin!!

  SvarSlett
 7. Venner som SER deg er gull verdt. Tror nok du er en sann venn, ingen tvil om det. Gaver og oppmerksomhet trenger ikke koste penger....det kan være et flott skjell i fra fjæra for min del.
  Nyt helga, klem fra meg:)

  SvarSlett
 8. du er en slik venn jeg kunne ha gitt en stein til eller bare en bit drivved og du ville blitt glad... jeg blir glad av slike enkle gleder selv...

  takk for at du er min venn her ;)

  SvarSlett
 9. Les hele bloggen, ganske bra

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...