søndag 29. november 2009

Adventssøndag og sjelefred.Denne helgen har vært en vennehelg. Tradisjonen tro kom gode venner fra Oslo til Tromsø for teater på fredag, og Lutefisk på lørdag. I år ble også gode venner fra Bergen med på lutefisken, og nye mennesker betyr nye inspill og nye historier. Som alltid er til berikelse.

Lutefisken på Fiskekompagniet er levert av Halvors Tradisjonsfisk, og blir tilberedt på beste måte av gode kokker. Jeg spiste som vanlig litt for mye av lutefisken og tilbehøret, og er glad det er et år til neste gang.

I dag er det månen som er nesten full. Ute er det minus 6, et lite lag snø, og stjerneklart. Inne har jeg fyrt i peisen, og kjenner at adventstia er veldig velkommen.

Valpen Cora er nå blitt husvant, og passer husets rytme godt. Noen små uhell inne har hun fremdeles, men for det meste går det bra. Snart skal vi begynne å gå turer hun og jeg.

I morgen må jeg ordne med de siste ting til 10 åringens adventskalender. Det skal være en god miks av nyttige ting, godteri og gode opplevelser. Tips mottas med takk.

En velsignet god kveld til dere alle.

3 kommentarer:

 1. En herlig helg med andre ord:)
  Så bra at Cora er i rytmen til flokken, det pleier å gå bra. De er vanedyr og liker som regel faste rutiner. gled deg til turer..kunne ikke vært de foruten.
  Tips om kalender ja...en jente på 10 liker vel mye...hårspenner og stæsj..hva med å melde henne på hundekurs? Ikke billig men du verden så lærerikt for henne:)
  Klem til deg:)

  SvarSlett
 2. Hørtes herlig ut med god mat og hyggelig selskap. Lutefisk er en favoritt hos meg, så snart skal jeg også prøvesmake;)
  Ha ei god uke og klem;)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig! :o)
  Og et veldig fint bilde,
  klem Fredrikke :o)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...