tirsdag 22. desember 2009

Bendik 21 år. Min førstefødte sønn.I dag er det bitte lille julaften, men også bursdag hos oss her i huset. Eldstegutt Bendik er blitt 21 år, og voksen uansett hvordan man regner på det. Han er flyttet ut og han har egne planer for både livet og kvelden i kveld. Er det rart at man blir tankefull her man sitter.
Mormor og morfar har vært på bursdagskaffe og i et lite glimt var den unge mannen en liten gutt igjen. Hans spesialiteter på kakefronten, kransekake og sjokoladekake sto på bordet og praten gikk som den gjør på slike dager, til årene som har gått. Jeg husker godt dagen for 21 år siden da han kom og gjorde meg til mor, en 25 år ung mor. Jeg ser på bilder og husker godt alle bålturer og 17. mai´er og juler vi har hatt sammen vi, etterhvert en familie på fem. Minner som alltid vil ligge lagret både hos han og meg. Og gleden av opplevelser som  jeg håper og ønsker han ser på som en rikdom og en gang ønsker å gi videre til noen.
Slekt skal følge slekters gang synger vi nå i julen, og sånne ting sitter jeg her og tenker på på bitte lille julaften, og Bendik sin bursdag. Glad i hjertet for at han er ute med venner og blir feiret. Ingen selvfølge det heller.

Gode ønsker for julen til dere alle.

Eirin

5 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere har hatt en koselig dag, full av minner og moro.

  Ønsker deg og dine ei trivelig jul.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med den kjekkasen der !
  Ønsker deg og dine en GOD JUL ! Klem fra bestemor drillo !

  SvarSlett
 3. Så kjekt med bursdag..
  God jul til deg og dine!!

  SvarSlett
 4. Gratutulerer masse herfra. En flott sønn du har:) Ja,er det ikke merkelig hvor årene går....her sitter vi...like "unge" mens alderen på ungene raser av sted.... Nyt dagene....jula er snart her og jeg ønsker deg og dine en riktig god og fredfyllt jul:)
  Klem til Cora fra Major og juleklem fra meg til deg:)

  SvarSlett
 5. ...det dyrebare får vi av og til glimt av..og det er så viktig å bla i minnebøker....flott gutt forresten.....miamorklem i natta...

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...