søndag 27. desember 2009

Og så videre...Så kjenner jeg at jeg i grunnen er ferdig med julen. Det er ikke det at det ikke er godt med fridager, god mat og late aktiviteter. Men nå vil jeg videre. Jeg vil pakke vekk julen og slippe inn det nye året. Jeg vil se at det går mot soldag og lysere tider. Den skal få bo her til 4. januar, da er det ned i eskene sine igjen. Så skal jeg slippe inn lyset, lufte ut røkelsen og lage meg ei god grønnsakssuppe. Inntil da, god romjul til derer alle. I kveld skal jeg på Romjulsjazz, en årlig lang tradisjon her i Tromsø. God musikk, gode mennesker og god stemning.

4 kommentarer:

 1. Julestemningen har vært totalt fraværende i år, det til tross for julebesøk fra Gjøvik og fullt hus til middag julaften. Nu når vi er kommet så langt som til 3. juledag, så kjenner jeg også at jeg er klar for et nytt år. Jeg sa det til gubben når vi spiste frokost, at nu skal jeg se frem mot våren.

  Jula pakker jeg bort helga etter nyttårsaften, så sant jeg får hjelp til det vel 3m høye juletreet vårt. Et år pakket vi den bort 1. nyttårsdag, da for i allfall treet ut, mens nålene lå igjen inne.

  Når all pynten er vekk, skal jeg kjøpe meg en stor bukett tulipaner. Jeg må nok slite meg gjennom januar og februar, som jeg pleier, men kommer alltid ut med livet i behold på andre siden. Ikke at jeg depper, men jeg synes det er noen traurige måneder.

  Amaryllisen slo ut i blomst akkurat til julaften, snakk om timing.

  Romjulsklem fra meg.

  SvarSlett
 2. Hej Eirin
  Kom lige forbi din blog og hilser på :0) Ja, det er ved at være tid til at pakke julen væk og gå mod det nye år.
  Ha' det fint - jeg kigger forbi igen!

  SvarSlett
 3. Oi. Ferdige med julen alt? Det er jo nå den virkelig ferien begynner. Nå er vi ferdige med alle "må" og "skal" (som for all del er veldig koselige, bare litt anstrengende), og jeg skal slenge beina på salongbordet, lese julens nye bøker og kose meg med litt konfekt.
  Og så, en dag på nyåret, får jeg ånden over meg og pakker vekk julen og lukker opp for alt som skal komme. Men ikke riktig enda. Må kose litt mer først.

  Jeg kom nettopp inn etter en times skogstur alene. Det var godt å svinge "juleskinkene" litt og la tankene fly. Jeg kjente jeg fikk veldig lyst til å ta familien med til skogs i morgen og lage middag på bål, og den lysten ble bare forsterket når jeg så bildet i bloggen din.

  Det ble forresten ikke tid til å lage saltribbe i år, men oppskriften har jeg tatt vare på!

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 4. Her skal jula ut 1. nyttårsdag. Jeg vil også videre...sier som Hanne, skal kjøpe meg tulipaner jg også:))
  Kos deg på konsert:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...