mandag 7. desember 2009

Det var magisk.
Må jo fortelle at det gikk bra med meg i går kveld. Det hører med å grue seg, men det går som regel bra når man forbereder seg. En klok mann sa en gang at jeg ikke måtte planlegge slike ting, heller forberede meg godt. Da vil det alltid være en åpenhet for å ta ting på sparket, og det må man nesten alltid.
Koret sang fantastisk, kirka var nydelig pyntet, og publikum var forventningsfulle, og i hopetall. Begge konsertene var utsolgte. Dette skapte en flott atmosfære som gjorde konferansierjobben til en behagelig opplevelse. Når også tilbakemeldingene til både koret og meg etterpå var veldig gode, så kan man konkludere med at fruen i Tromsø fikk et lite kick i går. Jeg er klar for mer, klar for flere utfordringer, kjenner jeg, jeg som har ligget i dvale en tid ;-)

Ha en fin mandag 7. desember.
Damp mer enn du støver.
Og gled noen spesiellt i dag.

12 kommentarer:

 1. tviler ikke et sekund...
  eia var vi der...

  kle-klem

  SvarSlett
 2. Jeg var aldri i tvil om at det ville bli vellykket, og sier som Magny.... eia var vi der. Glede noen i dag ja.... gubben og jeg gledet noen på lørdag. Må jeg til pers i dag også? ;-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel overstått:)) Et deilig kick det der da, som du lever lenge på.
  Ha en super 7. desember du også:)
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. ...ååå..der skulle jeg ha vært ja...så herlig at du fikk litt kick ...tenk hva du kan bruke det til....nye planer settes ut i livet..og ny glede både til deg selv og andre....
  ...her er det idemyldring.og hjemmekontor...

  klem

  SvarSlett
 5. ååå, skulle vært der, men da hadde jeg vel grini bøtter og spann;))
  Lysmessen her jeg bor, ble utelatt nettopp av følelsesmessige grunner..håpløst!;)
  Aldri noen sinne har en film satt så spor i meg som "Så som livet" og hver gang jeg hører "Jag vil kjenna at jag lever" får jeg tårer i øynene..hmm...dette ble mye "skriverier" om hvor lettrørt jeg er, men kan være blid også altså;)
  Kos deg videre i mandagskvelden!
  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer med vel utført oppdrag!Å være konferansier hadde ikke vært noe for meg,jeg er den typen som heller står bakerst og gjemmer meg,å stå foran massevis av mennesker,det er skummelt det!

  SvarSlett
 7. Hører ut som en flott opplevelse det! Gratulerer med flott utført arbeid!

  SvarSlett
 8. Gratulerer .
  Skulle likt å hvert der.
  Kle

  SvarSlett
 9. Så bra at alt gikk som du hadde håpet + litt til kanskje!!!
  Sikkert en utrolig god følelse!
  Gratulerer masse jenta mi :-))
  Varm klem fra sør!

  SvarSlett
 10. Så flott at du sitter igjen og kjenner at dette gjekk godt !! Klar for nye utfordringer også, så flott !! Skulle gjerne vore der men vegen er altfor lang . Fortsatt god førjulstid til deg.

  SvarSlett
 11. Tusen takk for trøstende kommentar Eirin , det varmer! Alt går seg til! Koselig at det gikk bra for deg ! Ha en fin uke ;)

  SvarSlett
 12. Æ va der, og kan verifisere alt du har skrevet! Fantastisk konsert(om æ får si det sjøl), og likeså med konfransieren! Takk!
  Tror jammen den derre katedralen må bli tradisjonelt tilholdssted for julekonsertene framover :)

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...