torsdag 3. desember 2009

Betyr det du gjør en forskjell?
Så sitter jeg her igjen, i lyset fra dagslyslampa, og skriver. Er det innovervendt småpjatt jeg driver med, eller betyr det en forskjell at jeg sitter her? 
Jeg har en venn som bruker all sin ledig tid på å bekjempe hiv/aids, jeg har ei venninne som er i Guatemala i disse dager for å se på det bistandsarbeidet som drives der. Jeg har andre venner som har vært i Gaza for å gjøre en forskjell. Og flinke venner jobber i Bymisjonen, og med avisa Virkelig (gateavis solgt av rusmisbrukere) 
Og her sitter jeg og skriver om dagslys, advent og gode venner. 
Jeg konkluderer med at vi alle finner oss våre kamper, våre slagmarker å kjempe på. For meg er det store mysteriet de nære relasjoner, og den erfaring at hvert menneske er et univers i seg selv. 
Så her sitter jeg da, i lyset fra dagslyslampa og tenker på mine venner som gjør så mye for andre, og tenker på at noen må gjøre noe for dem også. Og hvis de leser dette så skal de i alle fall vite at jeg tenker gode tanker om både dem og det arbeidet de driver. Og at jeg beundrer dem nesegrus for sitt store engasjement.
God torsdag og 3. desember til dere alle!

8 kommentarer:

 1. Hallo ! Du treffer i alle fall meg med funderingane dine. Har mange ganger tenkt at det måtte vera fint å få gjera noko stort for andre , noko som setter spor.... Men etter som åra går har eg sett at det er ingen som kan gjera noko aleine....Me treng kvarandre i det store, i det små....Og gjer me alle noko så set det spor... Trur eg !! Ha det godt Eirin.

  SvarSlett
 2. Vi har alle våre kamper og kjempe for. Noen har store noen har små...jeg tror alle er nødvendig. Både for andre og en selv.
  Veldig godt skrevet Eirin:)
  God torsdag til deg også...
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Først takk for koselig kommentar, det er bestandig hyggelig med nye bloggbekjentskaper! Din ord på bloggen i dag var til ettertanke;) Vi burde alle gjøre noe mere for de som sliter, men det er også mye vi kan gjøre i det små;) Bare det å vise at vi har de i tankene og prøver å hjelpe når vi kan er også et engasjement;)) Ha en flott torsdag og fortsett du med å vekke oss opp litt innimellom!

  SvarSlett
 4. Så flott skrevet!! Godt å lese, og så fikk det meg til å tenke på alt jeg har å være takknemlig for! Takk skal du ha!

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 5. Du vise kvinne...så er vi hvert på vårt sted viktige..og i livet er det en tid for alt..en tid til å skrive i lys av dagslyslampa..en til å la det være! takk for vise ord....klem

  SvarSlett
 6. Enig med Miamor... Det er ikke nødvendigvis hva man tenker og gjør, men AT man tenker og gjøre...

  SvarSlett
 7. Så flott et innlegg, tusen takk du tenkende kvinne ;)

  Ønsker deg en vakker helg der nord !

  SvarSlett
 8. Kloke gode ord Eirin.
  Du gleder meg med dine innlegg,
  -ord til ettertanke,
  takk!
  Klemklem

  SvarSlett

Velkommen inn, kjære du.
Hvis det jeg skriver setter i gang noen tanker hos deg så må du gjerne kommentere. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...